Scheldebrouwerij bestaat een kwart eeuw

Scheldebrouwerij klantendag

Dit jaar viert Scheldebrouwerij een kwart eeuw biergeschiedenis. Met gepaste trots en veel plezier kijkt de brouwerij terug op 25 jaar bevlogen brouwen. Om zijn partners te bedanken organiseert de brouwerij op 20 mei een klantendag voor zowel huidige als toekomstige relaties.

Deze mijlpaal laat de brouwerij niet onopgemerkt voorbij gaan. Om dit vijfde lustrum te vieren, zullen er een aantal festiviteiten en acties georganiseerd worden, en komen er maar liefst twee nieuwe Schelde Specials op de markt: KNOTS en KNUPPEL!

Vol ambitie en frisse moed gaan de Belgische brouwers verder met brouwen van hun speciale bieren. ‘En wie wil brouwen, moet bouwen’, aldus Folko Kleinsma van Scheldebrouwerij. Om alle partners in retail en horeca te bedanken voor hun samenwerking organiseert Scheldebrouwerij de klantendag. Op maandag 20 mei zijn zowel huidige als toekomstige verkopers van de Schelde bieren uitgenodigd voor een weerzien of nadere kennismaking.

Tijdens deze middag zijn er rondleidingen, versnaperingen, gastsprekers en is er ook de mogelijkheid om te proeven van de twee nieuwe Schelde Specials. Samen met zijn partners wil de brouwerij het glas heffen op de samenwerking. Via het formulier op hun website kunt u zich aanmelden voor deze bijzondere middag!

Praktische informatie
Adres: Scheldebrouwerij, Wenenstraat 7, 2321 Meer (België)
Aanmelden via: www.scheldebrouwerij.com/inschrijven

Dossiers
Lees ook
MissPublicity viert 18e verjaardag met speciaal witbier

MissPublicity viert 18e verjaardag met speciaal witbier

MissPublicity bestaat 18 jaar. Om dit te vieren lanceert het Rotterdamse pr-bureau een speciaal witbier. Oprichter en eigenaar Clarissa Sarah Slingerland ontwikkelde samen met Scheldebrouwerij E.V.I. Een Belgisch witbier infused met door pastaketen Spaghetteria gemaakte Limoncello.

Scheldebrouwerij valt in de prijzen bij World Beer Awards 2020

Scheldebrouwerij valt in de prijzen bij World Beer Awards 2020

Tijdens de World Beer Awards viel Scheldebrouwerij vijf keer in de prijzen. Naast goud, zilver en brons bekroonde de jury de tripel Zeezuiper tot Beste tripel van België. "Een eervolle erkenning voor deze onafhankelijke brouwers die met gepaste trots verder brouwen waar ze het best in zijn."

Bier en wijn voor 800-jarig bestaan Munsterkerk

Bier en wijn voor 800-jarig bestaan Munsterkerk

Volgend jaar bestaat de Munsterkerk in Roermond 800 jaar. Ter gelegenheid van dit jubileum wordt er een speciaal Munster Abdij bier gebrouwen en de Roermondse wijnhandel Jean Berger brengt een rode en een witte wijn.