Blogs
Kuddedieren

Kuddedieren

Je hebt koplopers en volgers. De meeste mensen volgen elkaar. Dat werkt in een groeiende markt voor een beperkte periode totdat er te veel volgers zijn zonder eigen inspiratie. Dan klapt de bubbel uit elkaar. De consument blijft namelijk op zoek naar vernieuwing en inspiratie, een andere beleving. In de drankenbranche zijn veel kuddedieren. Zelfs met...

Comfortzone

Comfortzone

Druk, stress, veel verschillende dingen aan mijn hoofd. Het Wijntheater op Gastvrij Rotterdam, het Oesterfestival presenteren met sterrenchefs, even wijnwandelen in de Loire, een dagje jureren voor wijngebied Rueda en ook nog een presenteer klus voor Royal Leerdam. Allemaal helemaal te gek maar geen tijd voor vrienden en feestjes!

Bier is het nieuwe wijn

Bier is het nieuwe wijn

Ieder jaar kijk ik weer uit naar de wintermaanden. Vooral om heerlijk samen te eten en voor de haard te zitten. Bij eten en een borrelplank drink ik in mijn geval bier. Zo vanzelfsprekend is het echter niet. Veel bierdrinkers gaan bij het diner over op wijn. Daar heb ik op zich niets op tegen natuurlijk want dat kan ook zorgen voor mooie combinaties....

Chocola en punches!

Chocola en punches!

De feestdagen komen steeds dichterbij en sinds een week heb ik plots weer ontzettend veel zin in het grote Sinterklaasfeest. De afgelopen maanden heb ik samen met Earth Water aan een mooi project mogen meehelpen en onlangs is het product hiervan gelanceerd, mijn eigen chocoladereep. En nu hoor ik je vragen, wat heeft dit nou met Sinterklaas en drank...

Geheimtaal

Geheimtaal

Toen ik net in de wijnwereld kwam kijken was ik 23 jaar, jong en onzeker. Met mijn diploma Vinoloog & Wijn-Spijsspecialiste op zak, struinde ik nieuwsgierig wijnproeverijen af waar oudere mannen geheimtaal met elkaar spraken.

Cocktailcultuur in ontwikkeling

Cocktailcultuur in ontwikkeling

Vaak wordt mij de vraag gesteld hoe ik bij cocktails terecht ben gekomen. Steevast is mijn antwoord dat het een uit de hand gelopen bijbaan is geweest. Bijbaantjes vonden standaard plaats in de horeca en ik vond alles even interessant.

Alles draait om smaak!

Alles draait om smaak!

Bier is voor mannen. Een oneliner die zo’n 20 jaar geleden dagelijks voorbij kwam. Met de groei van het aantal brouwerijen en de komst van nieuwe bieren en smaken, is dit gelukkig aan het veranderen! Want er is geen drank alleen voor mannen. Ook niet voor vrouwen trouwens.

Bundeling van passie

Bundeling van passie

Het eerste nummer van More than Drinks! is een feit! En wat ben ik er trots op! Niet alleen op het resultaat maar vooral op de bundeling van passie. Je leest het en je voelt het.

Nieuwsbrief

More than Drinks is een platform met de noodzakelijke vakinformatie voor de drankenspecialisten van de toekomst.
Schrijf u nu in en ontvang elke twee weken de digitale nieuwsbrief van More than Drinks gratis en blijf op de hoogte van vakinformatie, nieuws en ontwikkelingen op het gebied van wijn, bier en sterk!

Inschrijven
More than Drinks! 5 - 2019
More than Drinks! 5 - 2019

Met onder andere: de wijnen van Alto Adige Süd-Tirol, Biericonen en Iconen in de barwereld

Bekijk de inhoud
Superaanbieding
Superaanbieding

Superaanbieding! 1 jaar slechts
€ 29,99 ex. BTW

Aanvragen
Evenementen

Expo GastroPan 2020

12 maart 2020 - 14 maart 2020

Lees meer

AgriFoodInnovation Event

23 juni 2020 - 24 december 2019

Lees meer

More than Drinks Inspiration!

6 september 2020 - 7 september 2020

Lees meer