Boeken

Uit dit dossier
Boze boeren, LED-lampen en kipdino’s

Boze boeren, LED-lampen en kipdino’s

Voor deze essaybundel verzamelden wetenschappers, journalisten, denkers en milieubeschermers essays over voedsel en voedselproductie. De noodzaak voor het publiceren komt volgens de makers door het stijgende tekort aan voedsel.

De smaak van Amsterdam - 700 jaar stedelijke eetcultuur

De smaak van Amsterdam - 700 jaar stedelijke eetcultuur

Wat betekent ‘de smaak van Amsterdam?’ Ruim een halve eeuw geleden dacht dagblad De Tijd deze vraag te kunnen beantwoorden: ‘Hartig en zoet, gepekeld of zachtzuur’. Het typische Amsterdamse broodje bevestigde deze aanname. Belegd met kroket, warm vlees of halfom, kwam deze lekkernij vooral uit lunchrooms, broodjeswinkels, automatieken en de FEBO.

Meer weten met big data in 60 minuten

Meer weten met big data in 60 minuten

“Het is een enorme groeimarkt in Nederland waar nog te weinig belangstelling voor is.’” Zo noemt technologiedeskundige Dik Bijl het gebruik van big data in het bedrijfsleven. “Bedrijven onderschatten de mogelijkheden en denken dat het alleen iets is voor grote organisaties met veel financiële middelen.” In zijn boek...

Langs de afgrond - Ralph van Dam

Langs de afgrond - Ralph van Dam

'Als ondernemer kijk je altijd vooruit: ondernemen is focussen op kansen en mogelijkheden. Maar vergeet je rugdekking niet. Leer van dit ongelooflijk spannende verhaal waar elke ondernemer zich in zal herkennen. Ondernemen doe je nooit alleen...' Aldus Willem Overbosch (auteur en oprichter MKBServicedesk.nl) over dit boek van Ralph van Dam.

Mediterraneo - Jacques Meerman

Mediterraneo - Jacques Meerman

Waar komt het eten vandaan wat wij vandaag de dag op ons bord hebben? Jacques Meerman gaat aan de hand van historische documenten op zoek naar de herkomst van ons eten.

Nieuwsbrief

More than Drinks is een platform met de noodzakelijke vakinformatie voor de drankenspecialisten van de toekomst.
Schrijf u nu in en ontvang elke twee weken de digitale nieuwsbrief van More than Drinks gratis en blijf op de hoogte van vakinformatie, nieuws en ontwikkelingen op het gebied van wijn, bier en sterk!

Inschrijven
Verpakkingsspecial 2020
Verpakkingsspecial 2020

De EVMI Verpakkingsspecial is weer uit, en is nu ook te lezen als digitaal magazine.

Lees verder
Evenementen

Horecava 2021

1 februari 2021

Lees meer

Tavola 2021

21 maart 2021 - 23 maart 2021

Lees meer

ProWein 2020

21 maart 2021 - 23 maart 2021

Lees meer