Klare Taal

Uit dit dossier
Naleven leeftijdgrens

Naleven leeftijdgrens

In zijn e-mail aan de leden van 1 februari jl. heeft Ron Andes een oproep gedaan tot verbetering van de naleving. In het onderstaande artikel, met eenzelfde strekking, wordt dieper op de materie ingegaan.

Terugblik Voorzitterschap SlijtersUnie Ron Andes

Terugblik Voorzitterschap SlijtersUnie Ron Andes

Op 17 mei aanstaande neemt Ron Andes afscheid als voorzitter van de SlijtersUnie. In de onderstaande bijdrage kijkt hij terug op 12 jaar voorzitterschap. Wie hem gaat opvolgen is op dit moment nog niet zeker. Zodra binnen het bestuur overeenstemming is over een voordracht, zullen de leden hierover geïnformeerd worden.

Minimumprijs, accijnsverhoging en blurring

Minimumprijs, accijnsverhoging en blurring

Onlangs heeft de Tweede Kamer (de vaste commissie VWS) schriftelijk overleg gehad met de staatsecretaris van VWS over o.a. het Nationaal Preventieakkoord.

Kijkshop geen slijtvergunning?

Kijkshop geen slijtvergunning?

De voorzitter van de SlijtersUnie heeft vorige maand per e-mail de leden geïnformeerd over de verkoop online van sterke drank door Kijkshop. In dat bericht werden algemene kanttekeningen geplaatst bij de toegenomen verkoop via internet, waarbij een fysiek bezoek aan de slijter niet meer noodzakelijk is.

Corona

Corona

In de tien maanden sinds Corona voor het eerst geconstateerd werd in Nederland, heeft het virus diepe sporen achtergelaten in onze samenleving. Niets lijkt meer normaal. Slijters die weinig horecaomzet draaien horen we niet klagen. Slijters die wel veel horecaomzet hadden hebben het zwaar te halen. De horeca staat echt op instorten. Zoals het er nu...

Hygiënespecial 2021
Hygiënespecial 2021

De EVMI Hygiënespecial is weer uit, en is nu ook te lezen als digitaal magazine.

Lees verder
Evenementen

Skills The Finals

21 september 2021 - 21 september 2021

Lees meer

Sirha 2021

23 september 2021 - 27 september 2021

Lees meer

Dutch Food Week

9 oktober 2021 - 16 oktober 2021

Lees meer
Nieuwsbrief

More than Drinks is een platform met de noodzakelijke vakinformatie voor de drankenspecialisten van de toekomst.
Schrijf u nu in en ontvang elke twee weken de digitale nieuwsbrief van More than Drinks gratis en blijf op de hoogte van vakinformatie, nieuws en ontwikkelingen op het gebied van wijn, bier en sterk!

Inschrijven