More than Drinks! 2-2018

Cover MTD 2-2018

In deze editie

Wijn

  • Comfortzone
    Barbara Verbeek rijdt links en gaat volledig buiten de comfortzone
  • Nieuwe druivenrassen in Nederland
    In gesprek met Arina van Leenen over nieuwe druivenrassen in Nederland
  • Plan jouw eigen culinaire reis
    Een bezoek aan lokale wijnboeren in de Loire
  • Wijnvrouw van het jaar
    De tweede nominatie van Wijnvrouw van het Jaar is bekend
  • Ruzie aan de kersttafel
    Verrassende wijn & kaas combinaties

Bier

  • Bier is het nieuwe wijn
    Hoe bier perfect combineert bij het diner
  • Brouwerij Baladin verandert wijnland Italië in bier
    Reportage over de biermissie van de eerste brouwerij in Italië
  • De gekte van medailles en awards
    Het winnen van awards zet een brouwerij in een klap op de kaart
  • De symbiose van brood&bier
    Samen met Robèrt van Beckhoven presenteren we het perfecte aperitief

Sterk

  • Chocola & Punches
    Punches weer helemaal terug
  • Sterke verhalen
    Anne Stokvis spreekt met Chefkok Syrco Bakker van Pure C over het eigen likeurmerk ‘Hierbas de
    las Dunas’ en de invloed op de keuken
  • De rumrevolutie
    Na whisky is rum bezig aan een opmars in Nederland
  • Punch helemaal terug
    Tess Posthumus en Timo Janse laten zien dat de punch de grootvader en het kleinkind is van de cocktailwereld

Vak

  • Werkstress
    Hoe steun je je medewerkers
  • Ontwikkelingen in het Benelux merk
  • Een (dure) hobby naast het werk
    Nevenwerkzaamheden, feiten en omstandigheden
  • Aandacht voor de onmisbare beurzen in de dranken- en horecabranche