More than Drinks! 1-2020

MTD 1-2020

In deze editie

Wijn

  • Trends in wijn
    Barbara laat zien wat ons in 2020 te wachten staat
  • Wijntalenten in de Bordeaux
    Een wijnreis die een hele nieuwe Bordeaux-wereld laat zien
  • De verschillen tussen natuur- en biologische wijn
    Magister Vini Tjitske Brouwer neemt ons mee in de verschillen tussen vin naturel en biologische wijn
  • Prowein
    De 7 tips die je niet mag missen op Prowein
  • Wijntips voor de slijter
  • RieslingWeeks
    Hoe kun je aanhaken op de landelijke RieslingWeeks?

Bier

  • Is er plaats op de markt?
    Welke bierontwikkelingen mag je niet missen?
  • Leven als een god in bierig Frankrijk
    Fiona laat zien dat Parijs op biergebied bruist
  • ‘Hop it or drop it’
    Welke biertrends staan er in 2020 op het programma?
  • Kan het Lentebock eerder?
    De klimaatverandering laat de lente eerder beginnen. Dus waar is
    het bockbier?

Sterk

  • Trends in spirits
    Alcoholvrij bezig aan opmars
  • Sterke verhalen
    Anne Stokvis praat met Michelinster chef-kok Luc Bolenius over lokale producten en het succes van Dutch Cuisine
  • Groep gezelligheids- NIETdrinkers groeit
    Tess en Timo nemen ons mee in de nieuwste producten en ontwikkelingen in spirits

Vak

  • Tips van slijter Mark van Bergen
  • ODV nader bezien
    Consequenties van verkeerd handelen bij pensioenopbouw van DGA’s
  • Overtreding concurrentiebeding
    Controleer het overeengekomen concurrentiebeding
  • Hoe bereik je de millennial
    De voordelen van Instagram
  • Nieuws
  • BoekTOP
    Nieuw verschenen interessante boeken in food en drank
  • Beursspektakel
    Aandacht voor de onmisbare beurzen in de dranken- en horecabranche
  • 3 vragen aan Jan-Sebastian van Lissum