More than Drinks! 1-2020

In deze editie
Wijn
- Trends in wijn
Barbara laat zien wat ons in 2020 te wachten staat - Wijntalenten in de Bordeaux
Een wijnreis die een hele nieuwe Bordeaux-wereld laat zien - De verschillen tussen natuur- en biologische wijn
Magister Vini Tjitske Brouwer neemt ons mee in de verschillen tussen vin naturel en biologische wijn - Prowein
De 7 tips die je niet mag missen op Prowein - Wijntips voor de slijter
- RieslingWeeks
Hoe kun je aanhaken op de landelijke RieslingWeeks?
Bier
- Is er plaats op de markt?
Welke bierontwikkelingen mag je niet missen? - Leven als een god in bierig Frankrijk
Fiona laat zien dat Parijs op biergebied bruist - ‘Hop it or drop it’
Welke biertrends staan er in 2020 op het programma? - Kan het Lentebock eerder?
De klimaatverandering laat de lente eerder beginnen. Dus waar is
het bockbier?
Sterk
- Trends in spirits
Alcoholvrij bezig aan opmars - Sterke verhalen
Anne Stokvis praat met Michelinster chef-kok Luc Bolenius over lokale producten en het succes van Dutch Cuisine - Groep gezelligheids- NIETdrinkers groeit
Tess en Timo nemen ons mee in de nieuwste producten en ontwikkelingen in spirits
Vak
- Tips van slijter Mark van Bergen
- ODV nader bezien
Consequenties van verkeerd handelen bij pensioenopbouw van DGA’s - Overtreding concurrentiebeding
Controleer het overeengekomen concurrentiebeding - Hoe bereik je de millennial
De voordelen van Instagram - Nieuws
- BoekTOP
Nieuw verschenen interessante boeken in food en drank - Beursspektakel
Aandacht voor de onmisbare beurzen in de dranken- en horecabranche - 3 vragen aan Jan-Sebastian van Lissum