GIN & Mocktails

Kosmos Uitgevers brengt dit voorjaar twee nieuwe titels op de markt, GIN en Mocktails. Met deze twee nieuwe boeken kan iedereen zijn of haar favoriete (alcoholvrije) cocktail maken!

GIN

Op 19 maart verschijnt het boek GIN: shake, mix, stir van Dan Jones. Met dit boek leert de lezer hoe je moet shaken, mixen en stirren – en vooral – hoe je moet drinken. GIN bevat een volledige lijst van recepten, infusies en siropen, glaswerk, machtige mixers, bizarre bitters en ’s werelds beste gins, van Britse en Schotse klassiekers tot internationale megabrands en verse, jonge indie-startups van Engeland en Australië tot aan de Verenigde Staten.

IN GIN staan 40 recepten met klassiekers als de G & T en de Dirty Martini. Maar ook heerlijke cocktails zoals Roze gin-spritz, Punch met Aperol & gin of een gouwe-ouwe in een nieuwe jasje: New Fashioned.

Mocktails

Mocktails zijn alcoholvrije drankjes die op dezelfde manier worden gemaakt als een echte cocktail. Een mocktail bedenken of maken is niet moeilijk. Soms zijn een beetje gearomatiseerde siroop, citroensap en bruiswater al voldoende. In het boek Mocktails: verslavend lekker, zonder alcohol van Caroline Hwang staan verrassende en creatieve variaties op deze eenvoudige basis. Van een virgin mojito tot een spicy sparkling yuzu. Dit boek verschijnt op 19 april.

Al deze boeken zijn te koop bij Boek-plus.nl, de online boekhandel die meer dan 70.000 titels binnen 24 uur kan leveren, zonder verzendkosten.