35 Creme de Pastel de Nata

3 More than Drinks_35 Creme de Pastel de Nata 5 Creme de Pastel de Nata is een mix van een populaire likeur en het traditionele Portugese gebakje Pastel de Nata. De likeur heeft een alcoholpercentage van 14,5% en een soepele, zachte afdronk. De likeur wordt naast Portugal ook verkocht in verschillende Europese landen, Noord-Amerika, Brazilië en China.

35 Creme de Pastel de Nata

De makers zetten 35 Creme de Pastel de Nata neer als een typisch Portugees product. De consument moet de drank zien als een vloeibare variant van het gebak Pastel de Nata. Pastel de Nata of Pastéis de Nata, ook wel Pastel de Belém genoemd, betekent letterlijk pasteitjes van room. Dit bekende Portugese gebakje wordt warm gegeten met kaneel en poedersuiker bij een espresso.

De 35 in de naam refereert naar de ontwikkeling van de likeur. Van de 21 initiële monsters kregen nummer 3 en 5 de beste waardering. De mix van beide resulteerde in 35. Volgens de makers onthullen 3 en 5 als je ze omgekeerd leest de leeftijd van de oprichter van het merk. En 3 en 5 is opgeteld 8, het oneindigheidssymbool.

Dr More than Drinks_Dranken Expo 2018_logo groot anken Pakket Expo 2018

35 Creme de Pastel de Nata is een van de exposanten op de Dranken Pakket Expo 2018. Op deze beurs vinden drankendetailhandelaren alle producten en diensten die ze nodig hebben om zich als specialisten te kunnen profileren voor de consument met smaak. Dranken Pakket Expo 2018 vindt dit jaar plaats op 9 en 10 september in Expo Houten.

Lees alles over de Dranken Pakket Expo in ons dossier.

 
Lees ook
Nieuwe likeur Disaronno Velvet

Nieuwe likeur Disaronno Velvet

Disaronno International B.V brengt een nieuwe likeur op de markt, Disaronno Velvet. Deze cream likeur heeft een zachte zoete smaak en zit in een witte uitvoering van de bekende Disaronno fles.

O-I ontwikkelt twee nieuwe flessen voor distilleerderij Wynand-Fockink

O-I ontwikkelt twee nieuwe flessen voor distilleerderij Wynand-Fockink

Owens-Illinois, Inc. ( O-I), een Amerikaanse producent van glasverpakkingen, ontwikkelde twee nieuwe 70cl flessen voor distilleerderij Wynand-Fockink in Amsterdam: een jeneverfles en een likeurfles.

Lekkerding voegt Stoer toe aan assortiment

Lekkerding voegt Stoer toe aan assortiment

Sinds september 2017 is het merk Lekkerding op de markt. Onlangs lanceerde dit merk de drank Stoer. Het assortiment bestaat uit drie dranken en twee parfums.