35 Creme de Pastel de Nata

29 augustus 2018

3 More than Drinks_35 Creme de Pastel de Nata 5 Creme de Pastel de Nata is een mix van een populaire likeur en het traditionele Portugese gebakje Pastel de Nata. De likeur heeft een alcoholpercentage van 14,5% en een soepele, zachte afdronk. De likeur wordt naast Portugal ook verkocht in verschillende Europese landen, Noord-Amerika, Brazilië en China.

35 Creme de Pastel de Nata

De makers zetten 35 Creme de Pastel de Nata neer als een typisch Portugees product. De consument moet de drank zien als een vloeibare variant van het gebak Pastel de Nata. Pastel de Nata of Pastéis de Nata, ook wel Pastel de Belém genoemd, betekent letterlijk pasteitjes van room. Dit bekende Portugese gebakje wordt warm gegeten met kaneel en poedersuiker bij een espresso.

De 35 in de naam refereert naar de ontwikkeling van de likeur. Van de 21 initiële monsters kregen nummer 3 en 5 de beste waardering. De mix van beide resulteerde in 35. Volgens de makers onthullen 3 en 5 als je ze omgekeerd leest de leeftijd van de oprichter van het merk. En 3 en 5 is opgeteld 8, het oneindigheidssymbool.

Dr More than Drinks_Dranken Expo 2018_logo groot anken Pakket Expo 2018

35 Creme de Pastel de Nata is een van de exposanten op de Dranken Pakket Expo 2018. Op deze beurs vinden drankendetailhandelaren alle producten en diensten die ze nodig hebben om zich als specialisten te kunnen profileren voor de consument met smaak. Dranken Pakket Expo 2018 vindt dit jaar plaats op 9 en 10 september in Expo Houten.

Lees alles over de Dranken Pakket Expo in ons dossier.

 

Altijd op de hoogte blijven?