A Brand New Day wordt distributeur voor Proximo

A Brand New Day Dranken

A Brand New Day Drinks Company heeft aangekondigd de nieuwe distributeur te worden voor Proximo op de Nederlandse markt. Per 1 januari 2020 zal het Bredase bedrijf de lokale marketing en salesactiviteiten gaan verzorgen voor de merken Cuervo, Bushmills en Kraken.

“We zijn trots dat Proximo heeft gekozen voor A Brand New Day” aldus Ruud Goesten, mede-eigenaar van A Brand New Day. “We zijn enorm enthousiast om te gaan werken met de nummer 1 tequila in de wereld: Jose Cuervo. We verwachten dat door onze focus en aandacht Cuervo ook het toonaangevende tequila merk in Nederland kan gaan worden. Daarnaast wordt onze whiskey portfolio nog completer met Irish whiskey Bushmills. Als ’s-werelds oudste ‘licensed whiskey distillery’ heeft Bushmills een geweldig mooie kwalitatieve range in huis. En last-but-notleast: Kraken spiced rum. Eén van de ‘hot brands’ wereldwijd en het is voor ons dan ook een uitdaging dit merk komend jaar groots en krachtig neer te gaan zetten in de Nederlandse markt.”

A Brand New Day is opgericht in 2005 en is de afgelopen 15 jaar uitgegroeid tot een van de leidende Marketing en Verkoop organisaties binnen de Nederlandse dranken industrie. Een pro-actieve marktbenadering, innovatieve concepten en een passie voor het bouwen van merken vormen de basis voor de sterke groei van het bedrijf. De merkenportfolio van A Brand New Day bestaat uit een reeks internationale premiummerken zoals Jack Daniel’s, Aperol en Campari gecombineerd met sterke, meer lokaal-georiënteerde merken zoals Berentzen Apfelkorn, Puschkin Vodka en Stroh Rum. 

Dossiers
Lees ook
Calorieën verplicht op de fles

Calorieën verplicht op de fles

Vanuit de Europese Commissie is het verplicht om te vermelden welke ingrediënten er in een product zitten en hoeveel calorieën dat zijn - behalve voor alcohol. Daar komt nu verandering in.

DOOM-wodka voor de game- en drankliefhebbers

DOOM-wodka voor de game- en drankliefhebbers

Game-ontwikkelaar Bethesda heeft, in samenwerking met Rebel Distillers, een eigen wodka ontwikkeld voor de bekende shooter game DOOM. Dit futuristische actiespel, waarin je het opneemt tegen zombies en demonen op een maan van Mars, kan natuurlijk niet zomaar met een drankje geassocieerd worden... DOOM: Bone Vodka is dan ook zeker niet zomaar een drank.

Festival The Spirit of Maastricht nu ook voor zakelijke markt

Festival The Spirit of Maastricht nu ook voor zakelijke markt

Het whisky- en spiritsfestival The Spirit of Maastricht vormt samen met de horecavakbeurs BBB Maastricht een joint venture. Dankzij deze samenwerking richt het festival zich dit jaar voor het eerst ook op de zakelijke markt. Het festival vindt dit jaar plaats op 27 en 28 oktober. Tijdens The Spirit of Maastricht presenteren grote distilleerders...