A Brand New Day wordt distributeur voor Proximo

A Brand New Day Dranken

A Brand New Day Drinks Company heeft aangekondigd de nieuwe distributeur te worden voor Proximo op de Nederlandse markt. Per 1 januari 2020 zal het Bredase bedrijf de lokale marketing en salesactiviteiten gaan verzorgen voor de merken Cuervo, Bushmills en Kraken.

“We zijn trots dat Proximo heeft gekozen voor A Brand New Day” aldus Ruud Goesten, mede-eigenaar van A Brand New Day. “We zijn enorm enthousiast om te gaan werken met de nummer 1 tequila in de wereld: Jose Cuervo. We verwachten dat door onze focus en aandacht Cuervo ook het toonaangevende tequila merk in Nederland kan gaan worden. Daarnaast wordt onze whiskey portfolio nog completer met Irish whiskey Bushmills. Als ’s-werelds oudste ‘licensed whiskey distillery’ heeft Bushmills een geweldig mooie kwalitatieve range in huis. En last-but-notleast: Kraken spiced rum. Eén van de ‘hot brands’ wereldwijd en het is voor ons dan ook een uitdaging dit merk komend jaar groots en krachtig neer te gaan zetten in de Nederlandse markt.”

A Brand New Day is opgericht in 2005 en is de afgelopen 15 jaar uitgegroeid tot een van de leidende Marketing en Verkoop organisaties binnen de Nederlandse dranken industrie. Een pro-actieve marktbenadering, innovatieve concepten en een passie voor het bouwen van merken vormen de basis voor de sterke groei van het bedrijf. De merkenportfolio van A Brand New Day bestaat uit een reeks internationale premiummerken zoals Jack Daniel’s, Aperol en Campari gecombineerd met sterke, meer lokaal-georiënteerde merken zoals Berentzen Apfelkorn, Puschkin Vodka en Stroh Rum. 

Dossiers
Lees ook
Drankgiganten verenigen zich in World Spirits Alliance

Drankgiganten verenigen zich in World Spirits Alliance

De internationale sterkedrankensector heeft zich verenigd in de World Spirits Alliance (WSA). Drankgiganten als Pernod Ricard, Diageo en Rémy Cointreau werken hier samen met verschillende belangenorganisaties.

Energielabel op sterke drank

Energielabel op sterke drank

Voortaan weet je meteen hoeveel calorieën er in een glas jenever of een fles whisky zit. Europese drankfabrikanten hebben namelijk afgesproken dat er een energielabel op sterke drank komt. Op het etiket komt voortaan ook informatie over de ingrediënten te staan.

Nederland likeurland

Nederland likeurland

Wanneer een gast in mijn bar vraagt om iets typisch Nederlands, dan grijp ik vaak direct naar jenever. Wanneer deze gast langer bij mij in de bar blijft, en een tweede keer iets ‘Nederlands’ bestelt, dan ga ik samen met diegene op avontuur in de wereld van de likeuren. Traditioneler en meer typisch Nederlands kan het namelijk bijna niet.