André Kerstens B.V. op de Dranken Pakket Expo

20 augustus 2018

O André Kerstens_logo ok dit jaar is André Kerstens B.V. weer vertegenwoordigd op de Dranken Pakket Expo. Olaf Kerstens en zijn team presenteren een selectie van zowel klassiekers als nieuwe producten en trouvailles.

De familie Kerstens is al sinds de 17e eeuw actief in de wijn- en drankenhandel. Tegenwoordig richt André Kerstens zich op de import van kwaliteitswijnen uit Portugal, Spanje en Frankrijk. Hand in hand daarmee gaat het specialisme in versterkte wijnen als port, sherry en madeira. Van oudsher selecteert de firma Kerstens ook klassieke destillaten zoals cognac, armagnac en calvados. De laatste jaren is het assortiment uitgebreid met een ruime selectie gins en rums, maar ook specialistische producten als ambachtelijk geproduceerde mezcals zijn in het portfolio opgenomen.

More than Drinks_Dranken Expo 2018_logo groot Dranken Pakket Expo 2018

André Kerstens B.V. is een van de exposanten op de Dranken Pakket Expo 2018. Op deze beurs vinden drankendetailhandelaren alle producten en diensten die ze nodig hebben om zich als specialisten te kunnen profileren voor de consument met smaak. Dranken Pakket Expo 2018 vindt dit jaar plaats op 9 en 10 september in Expo Houten.

Lees alles over de Dranken Pakket Expo in ons dossier.

Altijd op de hoogte blijven?