Bacardi introduceert limited edition Vinyl Console

15 december 2020

Het bekende rummerk Bacardi lanceert een limited edition Vinyl Console. Deze cocktail- en muziekmixbar is gemaakt van originele rumvaten van de Bacardi distilleerderij in Puerto Rico.

De Vinyl Console met draaischijf en bar is gemaakt van rum doordrenkt hout. De rijke muziekgeschiedenis van het merk vormt de inspiratie voor de draaitafel met notenbalken. Het barblad heeft een houder om glaswerk, cocktailshakers en een selectie van Bacardi's premium rumflessen te bewaren. De Vinyl Console is in samenwerking met de beroemde meubelontwerper Hugh Miller gecreëerd.

"De Bacardi Vinyl Console is geïnspireerd door het erfgoed van BACARDÍ als icoon van de Caribische cultuur", zegt meubelontwerper Hugh Miller. "Deze unieke visuele identiteit wordt gekenmerkt door retrofitten, updaten en mixen, wat we in de Bacardi Vinyl Console terugzien in de manier waarop de barokke poten worden gecombineerd met een gebogen art deco luidsprekerrooster en een glaswerk plank bekleed met een levendige tropische print. Bacardi's premium rum is gerijpt in prachtige eikenhouten vaten die zijn toegevoegd aan de mix, met tonnenstukken gegoten in rum-kleurige hars, die het blad vormen. Het is een carnaval in een kast, perfect voor een Caribische avond."

De collectie premium Bacardi rums die de inspiratiebron was voor de console, omvat Bacardi Añejo Cuatro, Bacardi Reserva Ocho en de meest recente toevoeging aan het portfolio, Bacardi Gran Reserva Diez. De ongestoorde verjaring van 4, 8 of 10 jaar op eikenhouten vaten onder de Caribische zon, zorgt voor hun unieke, zachte smaakprofiel.

Altijd op de hoogte blijven?