Bacardi maakt remake van wereldhit 'Conga'

Bacardi Conga

Bacardi Conga Feat. You with Meek Mill and Leslie Grace

Bacardi gaat een remake maken van de latinhit 'Conga'. Als onderdeel van de campagne ‘Conga feat. You' krijgen fans van het bekende rummerk de kans om mee te doen in de officiële videoclip van deze nieuwe versie.

'Conga' is het nummer van Miami Sound Machine dat Emilio en Gloria Estefan wereldberoemd maakte. Nu herintroduceren artiesten Meek Mill en Leslie Grace samen met producer Boi-1da de Latin poptrack bij het moderne publiek. Bacardi roept alle muziek-en dansliefhebbers op om mee te doen met de ‘Conga Feat. You’ campagne.

Instagram

Vocalisten en dansers kunnen hun stemopname of dansvideo inzenden om kans te maken om in de officiële Conga-muziekvideo te verschijnen. Van 23 november tot 13 december staat alle informatie hiervoor op de Instagramaccounts van @bacardi_nl, @meekmill, @lesliegrace, @boi1da, en @timorsteffens en @celmatique. Elk kanaal linkt naar een opnameplatform waar deelnemers hun zang of dans kunnen inzenden en vrienden kunnen uitnodigen.

Bacardi heeft voor deze campagne wereldwijde influencers ingeschakeld. Hierbij zitten ook twee Nederlanders. Dit zijn danser Timor Steffens die heeft samengewerkt met wereldsterren als Michael Jackson, Madonna, Beyonce en Usher. En danseres, creator en influencer Celeste van Joost (ook wel bekend als Celmatique).

Hoe werkt het?

Meedoen is eenvoudig: Instagram gebruikers kunnen op het Instagramkanaal van het merk of een partnerkanaal een swipe-up link of een link in bio vinden om het opnameplatform te openen. Daar kunnen ze SING of DANCE voor de Conga-track selecteren en via een karaoke-achtige ervaring het refrein opnemen of meedansen op de makkelijke choreografie van Ian Eastwood. Zodra de zang of dans helemaal naar hun zin is, kunnen de gebruikers hun content inzenden en anderen aanmoedigen om ook mee te doen.

De inzendingsperiode sluit op 13 december. Dan maken producer Boi-1da en Bacardi uit alle inzendingen een selectie voor de officiële Conga-track en muziekvideo die eind januari wereldwijd gelanceerd wordt. Andere fans die hun zang of dans video hebben ingezonden zullen zichzelf in actie kunnen zien in een interactieve versie van de officiële Conga-muziekvideo die online beschikbaar is.

Dossiers
Lees ook
Quality Spirits biedt met Ron Abuelo Single Estate Rum voor elke beurs

Quality Spirits biedt met Ron Abuelo Single Estate Rum voor elke beurs

Wordt dit het jaar van de vaccinaties en dan weer terug naar 'normaal'? Sommige analisten verwachten een inhaalslag voor de horeca, reis-, en cultuursector, zodra het weer kan en mag. Tot die tijd en bij eventuele volgende lockdowns verwacht rumimporteur Quality Spirits, dat mensen bij behoud van inkomen vooral op andere manieren zullen blijven genieten.

Bacardi introduceert limited edition Vinyl Console

Bacardi introduceert limited edition Vinyl Console

Het bekende rummerk Bacardi lanceert een limited edition Vinyl Console. Deze cocktail- en muziekmixbar is gemaakt van originele rumvaten van de Bacardi distilleerderij in Puerto Rico.

François in Albon Managing Director Benelux & Nordics Bacardi

François in Albon Managing Director Benelux & Nordics Bacardi

Bacardi heeft een nieuwe Managing Director voor het cluster Benelux & Nordics gevonden in de persoon van François in Albon. Sinds de start van de coronacrisis in West-Europa, speelde François een sleutelrol bij het coördineren van de inspanningen van het bedrijf om ervoor te zorgen dat Bacardi en zijn partners in de horecagemeenschap deze crisis goed...