Bacardi maakt remake van wereldhit 'Conga'

Bacardi Conga

Bacardi Conga Feat. You with Meek Mill and Leslie Grace

Bacardi gaat een remake maken van de latinhit 'Conga'. Als onderdeel van de campagne ‘Conga feat. You' krijgen fans van het bekende rummerk de kans om mee te doen in de officiële videoclip van deze nieuwe versie.

'Conga' is het nummer van Miami Sound Machine dat Emilio en Gloria Estefan wereldberoemd maakte. Nu herintroduceren artiesten Meek Mill en Leslie Grace samen met producer Boi-1da de Latin poptrack bij het moderne publiek. Bacardi roept alle muziek-en dansliefhebbers op om mee te doen met de ‘Conga Feat. You’ campagne.

Instagram

Vocalisten en dansers kunnen hun stemopname of dansvideo inzenden om kans te maken om in de officiële Conga-muziekvideo te verschijnen. Van 23 november tot 13 december staat alle informatie hiervoor op de Instagramaccounts van @bacardi_nl, @meekmill, @lesliegrace, @boi1da, en @timorsteffens en @celmatique. Elk kanaal linkt naar een opnameplatform waar deelnemers hun zang of dans kunnen inzenden en vrienden kunnen uitnodigen.

Bacardi heeft voor deze campagne wereldwijde influencers ingeschakeld. Hierbij zitten ook twee Nederlanders. Dit zijn danser Timor Steffens die heeft samengewerkt met wereldsterren als Michael Jackson, Madonna, Beyonce en Usher. En danseres, creator en influencer Celeste van Joost (ook wel bekend als Celmatique).

Hoe werkt het?

Meedoen is eenvoudig: Instagram gebruikers kunnen op het Instagramkanaal van het merk of een partnerkanaal een swipe-up link of een link in bio vinden om het opnameplatform te openen. Daar kunnen ze SING of DANCE voor de Conga-track selecteren en via een karaoke-achtige ervaring het refrein opnemen of meedansen op de makkelijke choreografie van Ian Eastwood. Zodra de zang of dans helemaal naar hun zin is, kunnen de gebruikers hun content inzenden en anderen aanmoedigen om ook mee te doen.

De inzendingsperiode sluit op 13 december. Dan maken producer Boi-1da en Bacardi uit alle inzendingen een selectie voor de officiële Conga-track en muziekvideo die eind januari wereldwijd gelanceerd wordt. Andere fans die hun zang of dans video hebben ingezonden zullen zichzelf in actie kunnen zien in een interactieve versie van de officiële Conga-muziekvideo die online beschikbaar is.

Dossiers
Lees ook
Bacardi introduceert Bacardi Spiced

Bacardi introduceert Bacardi Spiced

Het bekende rummerk Bacardi lanceert de nieuwe rum Bacardi Spiced. Met deze nieuwe rum wil het merk inspringen op de groeiende vraag naar gearomiseerde rum. Samen met Bacardi Legacy winnares Raysa Straal introduceert Bacardi de nieuwe rum in Nederland.

Bacardi lanceert initiatief #RaiseYour Spirits

Bacardi lanceert initiatief #RaiseYour Spirits

Vanwege de maatregelen tegen het coronavirus zijn bars en restaurants voorlopig gesloten. Daarom lanceert drankenmerk Bacardi het initiatief #RaiseYour Spirits. Dit is een multi-puntenplan dat bars en barpersoneel in de Benelux moet helpen tijdens de coronacrisis.

Bacardi lanceert premium rum Gran Reserva Diez

Bacardi lanceert premium rum Gran Reserva Diez

Bacardi voegt een nieuwe premium rum toe aan hun portfolio, Bacardi Gran Reserva Diez. Dit is een donkere rum met gouden gloed die minimaal 10 jaar onder de Caribische zon is gerijpt.