Bacardi maakt remake van wereldhit 'Conga'

Bacardi Conga

Bacardi Conga Feat. You with Meek Mill and Leslie Grace

Bacardi gaat een remake maken van de latinhit 'Conga'. Als onderdeel van de campagne ‘Conga feat. You' krijgen fans van het bekende rummerk de kans om mee te doen in de officiële videoclip van deze nieuwe versie.

'Conga' is het nummer van Miami Sound Machine dat Emilio en Gloria Estefan wereldberoemd maakte. Nu herintroduceren artiesten Meek Mill en Leslie Grace samen met producer Boi-1da de Latin poptrack bij het moderne publiek. Bacardi roept alle muziek-en dansliefhebbers op om mee te doen met de ‘Conga Feat. You’ campagne.

Instagram

Vocalisten en dansers kunnen hun stemopname of dansvideo inzenden om kans te maken om in de officiële Conga-muziekvideo te verschijnen. Van 23 november tot 13 december staat alle informatie hiervoor op de Instagramaccounts van @bacardi_nl, @meekmill, @lesliegrace, @boi1da, en @timorsteffens en @celmatique. Elk kanaal linkt naar een opnameplatform waar deelnemers hun zang of dans kunnen inzenden en vrienden kunnen uitnodigen.

Bacardi heeft voor deze campagne wereldwijde influencers ingeschakeld. Hierbij zitten ook twee Nederlanders. Dit zijn danser Timor Steffens die heeft samengewerkt met wereldsterren als Michael Jackson, Madonna, Beyonce en Usher. En danseres, creator en influencer Celeste van Joost (ook wel bekend als Celmatique).

Hoe werkt het?

Meedoen is eenvoudig: Instagram gebruikers kunnen op het Instagramkanaal van het merk of een partnerkanaal een swipe-up link of een link in bio vinden om het opnameplatform te openen. Daar kunnen ze SING of DANCE voor de Conga-track selecteren en via een karaoke-achtige ervaring het refrein opnemen of meedansen op de makkelijke choreografie van Ian Eastwood. Zodra de zang of dans helemaal naar hun zin is, kunnen de gebruikers hun content inzenden en anderen aanmoedigen om ook mee te doen.

De inzendingsperiode sluit op 13 december. Dan maken producer Boi-1da en Bacardi uit alle inzendingen een selectie voor de officiële Conga-track en muziekvideo die eind januari wereldwijd gelanceerd wordt. Andere fans die hun zang of dans video hebben ingezonden zullen zichzelf in actie kunnen zien in een interactieve versie van de officiële Conga-muziekvideo die online beschikbaar is.

Dossiers
Lees ook
Bacardi-medewerkers zoeken contact met de klant

Bacardi-medewerkers zoeken contact met de klant

Op 7 februari gingen meer dan 7000 medewerkers van Bacardi wereldwijd 'terug naar de bar'. Ze maakten hun opwachting in meer dan 1000 bars in steden over de hele wereld. Dit gebeurde als onderdeel van de tweede jaarlijkse Back to the bar-actie op de dag dat Bacardi werd opgericht. Het bedrijf, opgericht in Cuba in 1862, viert dit jaar het 157 jarig...

De opkomst van rum

De opkomst van rum

Rum zit in de lift. Er zijn steeds meer soorten verkrijgbaar en het aantal importeurs en drankspeciaalzaken groeit. Deskundigen, zoals Gianni Debipersad, organisator van het Club Rum Festival en beheerder van clubrum.nl, geloven in de kwaliteit van rum. "Rum is een fantastisch product en heeft, meer nog dan whisky, een geweldige verscheidenheid aan...

The Kraken: premium spiced rum uit de Caraïben

The Kraken: premium spiced rum uit de Caraïben

The Kraken rum is een nieuwe donkere premium spiced rum uit het Caribisch gebied. Deze rum met exotische specerijen is vernoemd naar het legendarische zeemonster De Kraken. Legende De Kraken De legende van het zeemonster De Kraken is oud. Deze mythische reuzenoctopus leeft in de diepte van de oceaan en vernietigt - als hij boven komt - hele schepen...