Bacardi maakt remake van wereldhit 'Conga'

Bacardi Conga

Bacardi Conga Feat. You with Meek Mill and Leslie Grace

Bacardi gaat een remake maken van de latinhit 'Conga'. Als onderdeel van de campagne ‘Conga feat. You' krijgen fans van het bekende rummerk de kans om mee te doen in de officiële videoclip van deze nieuwe versie.

'Conga' is het nummer van Miami Sound Machine dat Emilio en Gloria Estefan wereldberoemd maakte. Nu herintroduceren artiesten Meek Mill en Leslie Grace samen met producer Boi-1da de Latin poptrack bij het moderne publiek. Bacardi roept alle muziek-en dansliefhebbers op om mee te doen met de ‘Conga Feat. You’ campagne.

Instagram

Vocalisten en dansers kunnen hun stemopname of dansvideo inzenden om kans te maken om in de officiële Conga-muziekvideo te verschijnen. Van 23 november tot 13 december staat alle informatie hiervoor op de Instagramaccounts van @bacardi_nl, @meekmill, @lesliegrace, @boi1da, en @timorsteffens en @celmatique. Elk kanaal linkt naar een opnameplatform waar deelnemers hun zang of dans kunnen inzenden en vrienden kunnen uitnodigen.

Bacardi heeft voor deze campagne wereldwijde influencers ingeschakeld. Hierbij zitten ook twee Nederlanders. Dit zijn danser Timor Steffens die heeft samengewerkt met wereldsterren als Michael Jackson, Madonna, Beyonce en Usher. En danseres, creator en influencer Celeste van Joost (ook wel bekend als Celmatique).

Hoe werkt het?

Meedoen is eenvoudig: Instagram gebruikers kunnen op het Instagramkanaal van het merk of een partnerkanaal een swipe-up link of een link in bio vinden om het opnameplatform te openen. Daar kunnen ze SING of DANCE voor de Conga-track selecteren en via een karaoke-achtige ervaring het refrein opnemen of meedansen op de makkelijke choreografie van Ian Eastwood. Zodra de zang of dans helemaal naar hun zin is, kunnen de gebruikers hun content inzenden en anderen aanmoedigen om ook mee te doen.

De inzendingsperiode sluit op 13 december. Dan maken producer Boi-1da en Bacardi uit alle inzendingen een selectie voor de officiële Conga-track en muziekvideo die eind januari wereldwijd gelanceerd wordt. Andere fans die hun zang of dans video hebben ingezonden zullen zichzelf in actie kunnen zien in een interactieve versie van de officiële Conga-muziekvideo die online beschikbaar is.

Dossiers
Lees ook
Nieuwe producten De Monnik Dranken

Nieuwe producten De Monnik Dranken

De Monnik Dranken heeft een aantal nieuwe wijnen en rum in het assortiment en presenteert deze en andere producten tijdens de Dranken Pakket Expo. Bezoekers kunnen op de beurs een selectie wijnen en gedistilleerd proeven. Rum Aged rum neemt een steeds belangrijkere rol in op het schap van de slijter. Daarom heeft de Monnik Dranken een mooi scala aan...

Bresser & Timmer viert 25-jarig jubileum met speciale bottelingen

Bresser & Timmer viert 25-jarig jubileum met speciale bottelingen

Bresser & Timmer, groothandel in wijn en gedistilleerd, bestaat op 1 september 2018 25 jaar. Om dit te vieren brengt Bresser & Timmer een aantal speciale bottelingen op de markt, waaronder Cognac Isard Signature, Whiskey Teeling 19 jaar, Gouden Carolus en Whisky Kilchoman op de markt. Vanwege de groeiende vraag naar whisky is het aanbod van...

C’est bien, Marie!

C’est bien, Marie!

Maria van Bergen is de vrouw achter Bien Marie. Zij heeft meer dan 30 jaar ervaring in het vak bij onder andere Wijnhandel van Ouwerkerk, Kwast Wijnkopers, Perelada Comercial en Mix Inn. Met haar agentschap vertegenwoordigt ze op de Dranken Pakket Expo een interessante selectie wijnen en gedistilleerd, zoals Samuel Delafont, Marlin Spike en Tonka Gin. Wijn Op...