Belgische ijssalon maakt ijs van Duvel

Duvel_pixabay

Bij warm weer smaakt een koud biertje altijd goed. Maar teveel alcohol tijdens de warmte is ook niet goed. Misschien heeft Cremerie Joy in het Belgische Halle hier een oplossing voor. De salon heeft een nieuwe smaak in het assortiment: Duvel ijs.

Duvel ijs. Eigenaresse Tanja Simons kwam op het idee na de suggestie van een klant en ging ermee aan de slag. “Ik heb wat geëxperimenteerd omdat de smaken goed moeten zitten maar het is me toch gelukt”, vertelt Tanja trots aan Het Laatste Nieuws.

Voor een grote bak ijs gebruikt Tanja nog geen drie flesjes bier. Klanten zullen er dus niet dronken van worden. Het ijs lijkt op sorbetijs, maar heeft een bittere nasmaak die bierdrinkers wel kunnen waarderen. “Het is geen ijs waar je drie bollen van zal bestellen maar wie graag een lekker bier drinkt moet het zeker eens geproefd hebben”, zegt Tanja's man Peter Cansse.

Bron: Het Laatste Nieuws

Dossiers
Lees ook
More Than Drinks Inspirations! verplaatst naar 12 en 13 september 2021

More Than Drinks Inspirations! verplaatst naar 12 en 13 september 2021

Vanwege de coronacrisis verschuift de Drankenbeurs More than Drinks Inspirations! naar 2021. Dat heeft organisator Alea Publishers, uitgever van onder andere More than Drinks! besloten na een rondgang in de drankenbranche. "We horen van steeds meer partijen dat ze het in deze situatie zowel financieel als organisatorisch niet verstandig vinden om mee...

Palm bracht Swinkels (Bavaria) niet wat het hoopte

Palm bracht Swinkels (Bavaria) niet wat het hoopte

Een verslikking, zo noemt het Belgische weekblad Trends de overname van de Belgische brouwerij Palm door Swinkels Family Brewers. De gewenste resultaten van vooral Palm bleven de afgelopen vier jaar uit. Swinkels, dat tot 2018 Bavaria heette, waardeert de Belgische tak af en leed daardoor vorig jaar een nettoverlies van €5,3 miljoen.

Nieuwe datum Bier. Amsterdam, stad van bier en brouwers

Nieuwe datum Bier. Amsterdam, stad van bier en brouwers

Op 9 april zou de tentoonstelling Bier. Amsterdam, stad van bier en brouwers openen in het Amsterdam Museum, maar de coronacrisis gooide roet in het eten. Nu is er een nieuwe datum voor deze tentoonstelling over de geschiedenis van bier in Amsterdam. Van 10 juli tot en met 1 november 2020 is de tentoonstelling te bezichtigen.