Bier van suikerbieten

Suikerbiet

Brouwerij Hopperveld komt met iets nieuws. Bier gemaakt van suikerbieten. Deze IPA heeft de naam 'N bietje Hoppig' gekregen. Bierbrouwer Maurice overhandigde het eerste biertje aan de Suiker Unie.

'N Bietje Hoppig is het eerste speciaalbier van deze brouwerij, die in januari startte. Het bier is verkrijgbaar bij Slijterij Het Genoeghen in Dinteloord en bij Slijterij Veraart in Steenbergen. Maurice is trots. "Vanaf morgen is 'N Bietje Hoppig verkrijgbaar bij Slijterij Het Genoeghen. Zo trots dat Hopperveld het eerste bier/speciaal bier heeft van Dinteloord. Dat neemt niemand ons meer af!" zo staat er op de Facebookpagina te lezen.

   
Dossiers
Lees ook
Opening Week van het Nederlands Bier

Opening Week van het Nederlands Bier

Over een paar dagen, donderdagmiddag 16 mei, opent de achtste editie van de Week van het Nederlands Bier tijdens het Nederlands Bierproeffestival. Deze middag wordt ook de winnaar van het 'Beste Bier van Nederland 2019' bekend gemaakt.

Holland Malt krijgt AEO status

Holland Malt krijgt AEO status

Holland Malt, onderdeel van Royal Swinkels Family Brewers Holding, kreeg 9 mei het Authorized Economic Operator (AEO) certificaat. Ing Smits reikte de gecombineerde vergunning ‘AEO douane en veiligheid’ namens de Douane uit aan Willem Swinkels, directeur Holland Malt. De douane geeft dit certificaat af aan bedrijven die internationaal...

Café - 250 topadressen in Nederland

Café - 250 topadressen in Nederland

In haar nieuwe boek, Café - 250 topadressen in Nederland, neemt Fiona de Lange, bierkundige en hoofdredacteur van More than Drinks! de lezer mee naar de leukste locaties met de meest bijzondere bierbeleving door heel Nederland.