Bierexpert Fiona de Lange lanceert online proefplatform

bier proeverij pixabay

Foto: Pixabay

Bierexpert Fiona de Lange lanceert in samenwerking met Mitra drankenspeciaalzaken een online proefplatform. Bierliefhebbers kunnen iedere twee weken deelnemen aan een nieuwe online bierproeverij. 

“De afgelopen weken heb ik voor cafés in het hele land online bierproeverijen georganiseerd", vertelt Fiona de Lange. "Er was al vanaf het begin een run op iedere online bierproeverij. Mensen zoeken toch afleiding en een vervanging voor hun wekelijkse bezoek aan het café. Als het goed is gaan de horeca per 1 juni gedeeltelijk open maar volle cafés zijn voorlopig ondenkbaar. Reden genoeg om een alternatief te bieden aan iedereen die niet naar het café kan of wil. Iedere twee weken geef ik een nieuwe online bierproeverij in de professionele omgeving van Webinar Geeks. De bierpakketten zijn eenvoudig online te bestellen via Mitra.nl/Fiona en te laten versturen of af te halen bij de lokale Mitra drankenspeciaalzaak."

Hoe werkt het?

Op Fiona's website zie je hoe je eenvoudig in twee stappen mee kunt doen aan de tweewekelijkse proeverij. Tijdens elke proeverij staat FIONA’S proefpakket (€15,99) centraal. De samenstelling van dit pakket verandert elke keer en is beschikbaar via mitra.nl/fiona. Na inschrijving op https://fiona.webinargeek.com/online-bierproeverij (€4,95) krijg je een unieke code die toegang geeft tot de proeverij. Iedere twee weken krijg je een ander verhaal dat wordt ondersteund door video, een livestream, bierquiz en bierkennis. Wellicht ook leuk om deze zomer op de camping of in de tuin na een BBQ met vrienden aan deel te nemen. 

FIONA Everything Beer

Fiona de Lange_Everything Beer

Het nieuwe online proefplatform is onderdeel van een volledig nieuwe huisstijl en platform van FIONA, Everything Beer. De portretjes zijn getekend door Will Broome, die ook tekent voor Marc Jacobs en Wedgwood. Samen met vormgever Anthony Michael zijn de ontwerpen gemaakt. Naast online proeverijen worden de activiteiten zoals de Bier- en Brouwacademy en Consultancy werkzaamheden die nu vallen onder Enjoying Beer per 1 juni ook bij FIONA ondergebracht. Op het gebied van producten, diensten, brouwen, portfolio, microbiologie, markten en positioneren, zal Fiona de Lange samen met partners voor iedereen die iets met bier wil klaar staan.

Dossiers
Lees ook
More Than Drinks Inspirations! verplaatst naar 12 en 13 september 2021

More Than Drinks Inspirations! verplaatst naar 12 en 13 september 2021

Vanwege de coronacrisis verschuift de Drankenbeurs More than Drinks Inspirations! naar 2021. Dat heeft organisator Alea Publishers, uitgever van onder andere More than Drinks! besloten na een rondgang in de drankenbranche. "We horen van steeds meer partijen dat ze het in deze situatie zowel financieel als organisatorisch niet verstandig vinden om mee...

Palm bracht Swinkels (Bavaria) niet wat het hoopte

Palm bracht Swinkels (Bavaria) niet wat het hoopte

Een verslikking, zo noemt het Belgische weekblad Trends de overname van de Belgische brouwerij Palm door Swinkels Family Brewers. De gewenste resultaten van vooral Palm bleven de afgelopen vier jaar uit. Swinkels, dat tot 2018 Bavaria heette, waardeert de Belgische tak af en leed daardoor vorig jaar een nettoverlies van €5,3 miljoen.

Hooghoudt organiseert online jeneverproeverij

Hooghoudt organiseert online jeneverproeverij

Hooghoudt ziet in deze tijd van corona twee nieuwe trends ontstaan. Zoom borrels en online pubquizes. De jeneverproducent geeft hier nu een eigen draai aan en organiseert een online jeneverproeverij.