Biermerk 8.6 opent eigen tattoo shop

Tattoo shop 8.6_PB Swinkels

Bij biermerk 8.6 in Lieshout kun je tussen de bierketels een tatoeage laten zetten. In samenwerking met Peter van der Helm, eigenaar van tattoo- en graffitishop Walls and Skin en groothandel Tattooland opende het merk haar eigen tattoo shop. Met de ‘tattooshop-in-brewery’ wil 8.6 mensen prikkelen om het zetten van een tatoeage nog intenser te beleven.

Het biermerk 8.6 was al verbonden met de tattoo-wereld. Zo is het merk als vijf jaar partner van Paris Tattoo Convention, de grootste tattoo show in Europa, en sponsort dit jaar voor het eerst de tattoo shows in Lyon en Barcelona. Ook worden de bierblikken van 8.6 gecustomized door bekende tattoo artiesten.

Volgens Coen Dekker, Global Marketing Manager 8.6 bij Royal Swinkels Family Brewers, past het openen van een eigen tattoo-shop perfect het merk. “8.6 is een van de grootste merken binnen Royal Swinkels Family Brewers. Het merk verdient een eigen geboorteplek, een plek waar 8.6 tot leven komt en waar fans onze passie voor tattoos kunnen beleven.”

Peter van der Helm, de eigenaar van tattoo- en graffitishop Walls and Skin denkt dat het een intense ervaring voor iedere bezoeker wordt. “Tattoos passen goed bij het karakter van 8.6. Het is een intense passie.” 

No look tattoo’ muur

Voor degene die het nemen van een tattoo nog niet spannend genoeg vinden heeft de shop een ‘No look tattoo’ muur: bezoekers steken hun hand door het gat in de muur en laten de tatoeëerder zijn gang gaan. De muren zijn onder handen genomen door bekende graffiti artiesten als Fake, Ozon, Sperm, Marcart, Nicky Nahafahik en Peter van der Helm. De 8.6 tattoo shop is op afspraak geopend.

Alle spullen voor de tattooshop worden geleverd door Tattooland. Ook zorgt de groothandel dat het biermerk nog zichtbaarder wordt in tattoo shops door heel Europa. 

Daarnaast gaat 8.6 een samenwerking aan met tattoodo.com, een online platform waar consumenten de beste artiest kunnen vinden en artiesten hun werk kunnen poseren. En sponsort het biermerk de Walls and Skin events waar een mix van de beste graffiti artiesten en de meest creatieve tatoeëerders hun kunsten vertonen. Dit event vond afgelopen weekend plaats op de boulevard in Zandvoort en op 22 en 23 juni in Rotterdam.

Dossiers
Lees ook
Kiele Kiele is Brabants Lekkerste Bier 2019

Kiele Kiele is Brabants Lekkerste Bier 2019

Mark van den Boogaard en Thijs Tigchelaar, brouwers van het winnende Chinese rijstbier genaamd Kiele Kiele, mochten dit jaar feest vieren. Ze lieten de Amerikaanse barleywine uit Breda en de dubbelgehopte India Pale Ale uit Aarle-Rixtel net achter zich en sleepten daarmee de eerste plaats binnen.

Diverse bier- en wijnworkshops bij Gastvrij Rotterdam

Diverse bier- en wijnworkshops bij Gastvrij Rotterdam

Op 23, 24 en 25 september vindt horecavakbeurs Gastvrij Rotterdam plaats. Dit platform voor de professionele horeca zou natuurlijk niet compleet zijn zonder heel veel activiteiten rondom bier en wijn. In het Wijntheater en het Kenniscentrum voor Bier kun je meedoen met workshops, proeverijen en masterclasses.

Geert van Iwaarden nieuwe CFO Royal Swinkels Family Brewers

Geert van Iwaarden nieuwe CFO Royal Swinkels Family Brewers

Geert van Iwaarden is de nieuwe Chief Financial Officer (CFO) bij Royal Swinkels Family Brewers. Hij treedt per 1 november 2019 toe tot de Raad van Bestuur van Royal Swinkels Family Brewers Holding N.V.