Booming business

booming business cover

Booming business van Kelly Weekers draait om succesvol ondernemen. Want hoewel Nederland bijna 2 miljoen zelfstandige ondernemers kent, stopt een groot deel van hen binnen 3 jaar met hun onderneming.

Kelly Weekers coacht al jaren ondernemers, van zzp’er tot CEO. Haar praktische 6 stappenplan leert lezers om succesvol te ondernemen. Met de focus op strategie en mindset, plus veel voorbeelden en praktische tips helpt dit boek ondernemers op weg.

Drs. Kelly Weekers studeerde af in klinische en gezondheidspsychologie aan de universiteit van Utrecht en is vandaag de dag werkzaam als life & business coach. Ze is spreker en expert bij onder meer RTL Boulevard. Binnen haar eigen onderneming kellyweekers.com coacht zij mensen naar een succesvoller en gelukkiger leven.

Booming business van Kelly Weekers is verkrijgbaar bij Bazarow, de online boekhandel die meer dan 1,5 miljoen titels binnen 24 uur kan leveren.

Titel: Booming business | ISBN: 9789021575858 | Prijs: € 20,99

 

Dossiers
Lees ook
Puur thee van theesommelier Veerle Stoffels

Puur thee van theesommelier Veerle Stoffels

“Zij die nog denken dat theedrinken voor zieke mensen is, zullen wij met dit boek gegarandeerd op andere gedachten brengen.” Thee wordt alsmaar populairder, een tendens die wordt aangewakkerd door onze groeiende bewustwording van wat we consumeren en de toenemende aandacht voor een gezonde levensstijl.

De Grote Hamersma

De Grote Hamersma

Bijna 90 procent van alle wijn die consumenten thuis drinken, kopen ze in de supermarkt of bij een van de nationale slijterijketens. Maar welke moeten we nou hebben als we voor het schap staan? Al jaren is De Grote Hamersma de onafhankelijke wijngids die jaarlijks ruim 8000 wijnen beoordeelt.

Luisteren naar elkaar

Luisteren naar elkaar

Luisteren naar elkaar: meer rust, balans en resultaat op het werk – onderdeel van de communicatiemethode van Thomas Gordon – leert je een goede relatie met de ander opbouwen en geeft je meer rust, balans en resultaat thuis en op het werk.