Café - 250 topadressen in Nederland

10 mei 2019

Deze week, op 7 mei, werd het boek Café - 250 topadressen in Nederland gepresenteerd. In dit boek neemt Fiona de Lange, bierkundige en hoofdredacteur van More than Drinks! de lezer mee naar de leukste locaties met de meest bijzondere bierbeleving door heel Nederland.

Fiona: “Het afgelopen half jaar heb ik 250 cafés bezocht in heel Nederland. Ik was positief verrast hoe het Nederlandse café zich heeft voorbereid op de toekomst. Het oud bruine café is een verlengstuk van de huiskamer geworden van de gast. De kastelein heeft ingezet op een totale cafébeleving door de presentatie van een bier te upgraden met een bijpassend hapje maar ook meerdere sfeervolle settings te creëren zodat iedereen zich thuis voelt.”

"In een en hetzelfde café kun je tegenwoordig aan de bar zitten, op een bank hangen, aan een tafeltje plaatsnemen of gezellig met vrienden borrelen aan hoge statafels. In de achtergrond vind je een vlammend haardvuur en in plaats van een bierkaart een bierpresentatie van flesjes aan de muur. Het is zomaar een greep uit de nieuwste cafétrends. Ook zijn er het afgelopen half jaar tientallen nieuwe horecaformules bijgekomen die met name inspelen op een uitzinnige bierbeleving. In cafés kun je zelf je bier tappen en loopt een groep aan biersommeliers rond om een bier te adviseren dat past bij jouw smaak."

Café - 250 topadressen in Nederland is verkrijgbaar bij Boek-plus.nl, de online boekhandel die meer dan 70.000 titels binnen 24 uur kan leveren, zonder verzendkosten.

Titel: Café - 250 topadressen in Nederland | auteur: Fiona de Lange | ISBN: 9789401457682 | Prijs: 34,99

Altijd op de hoogte blijven?