Captain Morgan met pompoensmaak

jackoblast

Nu het najaar echt is begonnen, staat Halloween ook alweer bijna voor de deur. Captain Morgan speelt hier handig op in door een drank uit te brengen in thema: Jack-O'Blast pumpkin spice rum. 

In 2016 werd de drank voor het eerst gelanceerd. Wegens het succes is hij in de daarop volgende jaren teruggebracht. Volgens de site van Captain Morgan geeft Jack-O'Blast je de seizoenssmaak van pompoen, gemengd met je favoriete rum. Heerlijk te drinken als shotje maar ook een makkelijke manier om herfstsmaak toe te voegen aan je favoriete cocktails. Op de site van Captain Morgan zijn een aantal voorbeelden te vinden van cocktails die je kan maken met Jack-O'Blast.
Om de drank nog perfecter te maken voor herfst en Halloween is zelfs de fles volledig in stijl ontworpen: het heeft de vorm van een pompoen waarbij je de drank uit het steeltje schenkt. 

Dossiers
Lees ook
Enthousiasme van standhouders, bezoekers en sprekers voor MTDI

Enthousiasme van standhouders, bezoekers en sprekers voor MTDI

Roeland Dobbelaer, Commercieel directeur van Alea Publishers en beursmanager van More than Drinks Inspiration 2020! is zeer tevreden over de belangstelling voor het nieuwe event. In een rondschrijven laat hij weten: "De afgelopen weken waren zeer succesvol voor de organisatie van More than Drinks Inspiration! 2020. "

Inschrijving More than Drinks Inspiration is geopend!

Inschrijving More than Drinks Inspiration is geopend!

De inschrijving voor More than Drinks Inspiration! 2020 is nu geopend! Deze nieuwe vakbeurs richt zich op alle professionals in de drankenbranche. Bezoekers kunnen zich nu hier inschrijven. Abonnees van More than Drinks!, Vlees+, Vismagazine, FoodPersonality of Foodlog.nl schrijven zich gratis in.

Volop inspiratie op Vinexpo Paris 2020

Volop inspiratie op Vinexpo Paris 2020

Van 10 tot en met 12 februari vindt de beurs Vinexpo Paris plaats, tegelijkertijd met Wine Paris. Deze beurzen bieden een representatief aanbod van Franse en internationale wijnen en gedistilleerd. Naast de beursvloer staan er verschillende lezingen en masterclasses op het programma.