Captain Morgan met pompoensmaak

jackoblast

Nu het najaar echt is begonnen, staat Halloween ook alweer bijna voor de deur. Captain Morgan speelt hier handig op in door een drank uit te brengen in thema: Jack-O'Blast pumpkin spice rum. 

In 2016 werd de drank voor het eerst gelanceerd. Wegens het succes is hij in de daarop volgende jaren teruggebracht. Volgens de site van Captain Morgan geeft Jack-O'Blast je de seizoenssmaak van pompoen, gemengd met je favoriete rum. Heerlijk te drinken als shotje maar ook een makkelijke manier om herfstsmaak toe te voegen aan je favoriete cocktails. Op de site van Captain Morgan zijn een aantal voorbeelden te vinden van cocktails die je kan maken met Jack-O'Blast.
Om de drank nog perfecter te maken voor herfst en Halloween is zelfs de fles volledig in stijl ontworpen: het heeft de vorm van een pompoen waarbij je de drank uit het steeltje schenkt. 

Dossiers
Lees ook
A Brand New Day wordt distributeur voor Proximo

A Brand New Day wordt distributeur voor Proximo

A Brand New Day Drinks Company heeft aangekondigd de nieuwe distributeur te worden voor Proximo op de Nederlandse markt. Per 1 januari 2020 zal het Bredase bedrijf de lokale marketing en sales activiteiten gaan verzorgen voor de merken Cuervo, Bushmills en Kraken.

De Kuyper en Beam Suntory gaan naar Duitsland

De Kuyper en Beam Suntory gaan naar Duitsland

Al jaren werken De Kuyper Royal Distillers en Beam Suntory samen op het gebied van wereldwijde distributie van hun gedistilleerde dranken. Dit gebeurde al in Nederland, Oostenrijk en de Verenigde Staten. Aan dat rijtje is nu dus Duitsland toegevoegd.

Strijd om titel beste cocktailshaker ter wereld

Strijd om titel beste cocktailshaker ter wereld

Deze maand wordt bekend wie zich de beste cocktailshaker van de wereld mag noemen. In Schiedam vond dit weekend de eerste ronde van het wereldkampioenschap plaats. De bartenders worden beoordeeld op techniek, presentatie, creativiteit, smaak en balans. De finale is later deze maand in Glasgow.