Captain Morgan met pompoensmaak

jackoblast

Nu het najaar echt is begonnen, staat Halloween ook alweer bijna voor de deur. Captain Morgan speelt hier handig op in door een drank uit te brengen in thema: Jack-O'Blast pumpkin spice rum. 

In 2016 werd de drank voor het eerst gelanceerd. Wegens het succes is hij in de daarop volgende jaren teruggebracht. Volgens de site van Captain Morgan geeft Jack-O'Blast je de seizoenssmaak van pompoen, gemengd met je favoriete rum. Heerlijk te drinken als shotje maar ook een makkelijke manier om herfstsmaak toe te voegen aan je favoriete cocktails. Op de site van Captain Morgan zijn een aantal voorbeelden te vinden van cocktails die je kan maken met Jack-O'Blast.
Om de drank nog perfecter te maken voor herfst en Halloween is zelfs de fles volledig in stijl ontworpen: het heeft de vorm van een pompoen waarbij je de drank uit het steeltje schenkt. 

Dossiers
Lees ook
More Than Drinks Inspirations! verplaatst naar 12 en 13 september 2021

More Than Drinks Inspirations! verplaatst naar 12 en 13 september 2021

Vanwege de coronacrisis verschuift de Drankenbeurs More than Drinks Inspirations! naar 2021. Dat heeft organisator Alea Publishers, uitgever van onder andere More than Drinks! besloten na een rondgang in de drankenbranche. "We horen van steeds meer partijen dat ze het in deze situatie zowel financieel als organisatorisch niet verstandig vinden om mee...

Walraven Sax nieuwe distributeur Distell

Walraven Sax nieuwe distributeur Distell

Walraven Sax wordt de nieuwe distributeur van Distell, een van Afrika’s belangrijkste producenten en marketeers van wijn en gedistilleerd. Walraven Sax verzorgt vanaf 1 juli de distributie van de wijnmerken Drostdy Hof, Fleur du Cap en Nederburg op de Nederlandse markt.

Slijtersunie bepleit met succes verbod op 'digitale blurring'

Slijtersunie bepleit met succes verbod op 'digitale blurring'

In de door de regering voorgestelde wijziging van de Drank- en Horecawet is op aandringen van de SlijtersUnie een verbod opgenomen op ‘digitale blurring’. Bestellingen van sterk alcoholhoudende dranken of producten die behoren tot een slijterslokaliteit, mogen alleen worden gedaan op een website die geen andere producten aanbiedt.