C’est bien, Marie!

Gin en tonic

Maria van Bergen is de vrouw achter Bien Marie. Zij heeft meer dan 30 jaar ervaring in het vak bij onder andere Wijnhandel van Ouwerkerk, Kwast Wijnkopers, Perelada Comercial en Mix Inn. Met haar agentschap vertegenwoordigt ze op de Dranken Pakket Expo een interessante selectie wijnen en gedistilleerd, zoals Samuel Delafont, Marlin Spike en Tonka Gin.

Wijn

Op de Dranken Pakket Expo laat Van Bergen de bezoekers opnieuw kennis maken met de wijnen van Samuel Delafont, Artisan Negociant en Daniel Hecquet, Oenoloog Vigneron.

De wijnen van Samuel Delafont uit de Languedoc bieden finesse en zuiverheid en worden door het Palais de l’Élysée bij ieder diner, lunch, receptie en/of banquet geserveerd.

Daniel Hecquet is een vooraanstaande producent uit de Bergerac-Montravel. Zijn motto 'le meilleur, à la limite du possible' en passie komen meer dan ooit naar voren in zijn Château Calabre. Ook Project Campos de España haalt het beste van elke druivensoort naar boven. Denk aan Temperanillo, Garnacha en Monastrell. Authentiek met een eigen karakter en uitstekende kwaliteit.

Rum

Alexander Darwazeh is de creator van Marlin Spike blended aged rum. Hij mixt met tonic, maar maakt ook ongewone combinaties met bijvoorbeeld Darjeeling thee. Op de stand laat hij bezoekers proeven.

Gin

Tonka Gin is verfijnd met Tonkabonen met 47% vol. Alc. voor een perfecte gin cocktail. Barkeepers als Alexandra Sophie Grass van Reingold Cocktail Bar in Berlijn en Marcel Baumann van LeoBar in Hamburg creëerden bij kennismaking meteen hun eigen cocktails.

Daarnaast volgt Van Bergen ook de nieuwe trend van zachte, verfrissende en aromatische gins met Goa Loove wild berry premium gin.

Bien Marie

Bien Marie staat voor authenticiteit van product en producent, gegarandeerde exclusiviteit, directe import, kleine volumes, marktconforme prijzen en gefactureerd door de producent (geen btw).

Dranken Pakket Expo 2018

Bien Marie is een van de exposanten op de Dranken Pakket Expo 2018. Op deze beurs vinden drankendetailhandelaren alle producten en diensten die ze nodig hebben om zich als specialisten te kunnen profileren voor de consument met smaak. Dranken Pakket Expo 2018 vindt dit jaar plaats op 9 en 10 september in Expo Houten.

More than Drinks_Dranken Expo 2018_logo groot

Lees alles over de Dranken Pakket Expo in ons dossier.

Lees ook
Franse wijnboeren vrezen slechte oogst na nachtvorst

Franse wijnboeren vrezen slechte oogst na nachtvorst

De laatste tijd is het koud in Frankrijk. De Franse wijnboeren vrezen voor de gevolgen van de strenge nachtvorst voor de oogst, aangezien jonge wijnscheuten daar niet tegen bestand zijn. De Franse regering heeft al extra financiële steun aangekondigd.

Diageo introduceert Captain Morgan Tiki

Diageo introduceert Captain Morgan Tiki

Diageo lanceert de nieuwe tropische rum Captain Morgan Tiki. De rum is geïnspireerd door de exotische eilanden in de Grote Oceaan met de smaken van sappige mango en rijpe ananas. De drank is vanaf half april verkrijgbaar.

Wine Paris & Vinexpo Paris verplaatst naar februari 2022

Wine Paris & Vinexpo Paris verplaatst naar februari 2022

Vanwege de aanhoudende onzekerheid rondom het coronavirus verplaatst de organisatie van Wine Paris & Vinexpo Paris deze beurs naar 14-16 februari 2022. De beurs stond gepland voor juni 2021. Als alternatief biedt de organisatie deze maand zakelijke oplossingen op het online Vinexposium Connect platform.