C’est bien, Marie!

16 augustus 2018

Maria van Bergen is de vrouw achter Bien Marie. Zij heeft meer dan 30 jaar ervaring in het vak bij onder andere Wijnhandel van Ouwerkerk, Kwast Wijnkopers, Perelada Comercial en Mix Inn. Met haar agentschap vertegenwoordigt ze op de Dranken Pakket Expo een interessante selectie wijnen en gedistilleerd, zoals Samuel Delafont, Marlin Spike en Tonka Gin.

Wijn

Op de Dranken Pakket Expo laat Van Bergen de bezoekers opnieuw kennis maken met de wijnen van Samuel Delafont, Artisan Negociant en Daniel Hecquet, Oenoloog Vigneron.

De wijnen van Samuel Delafont uit de Languedoc bieden finesse en zuiverheid en worden door het Palais de l’Élysée bij ieder diner, lunch, receptie en/of banquet geserveerd.

Daniel Hecquet is een vooraanstaande producent uit de Bergerac-Montravel. Zijn motto 'le meilleur, à la limite du possible' en passie komen meer dan ooit naar voren in zijn Château Calabre. Ook Project Campos de España haalt het beste van elke druivensoort naar boven. Denk aan Temperanillo, Garnacha en Monastrell. Authentiek met een eigen karakter en uitstekende kwaliteit.

Rum

Alexander Darwazeh is de creator van Marlin Spike blended aged rum. Hij mixt met tonic, maar maakt ook ongewone combinaties met bijvoorbeeld Darjeeling thee. Op de stand laat hij bezoekers proeven.

Gin

Tonka Gin is verfijnd met Tonkabonen met 47% vol. Alc. voor een perfecte gin cocktail. Barkeepers als Alexandra Sophie Grass van Reingold Cocktail Bar in Berlijn en Marcel Baumann van LeoBar in Hamburg creëerden bij kennismaking meteen hun eigen cocktails.

Daarnaast volgt Van Bergen ook de nieuwe trend van zachte, verfrissende en aromatische gins met Goa Loove wild berry premium gin.

Bien Marie

Bien Marie staat voor authenticiteit van product en producent, gegarandeerde exclusiviteit, directe import, kleine volumes, marktconforme prijzen en gefactureerd door de producent (geen btw).

Dranken Pakket Expo 2018

Bien Marie is een van de exposanten op de Dranken Pakket Expo 2018. Op deze beurs vinden drankendetailhandelaren alle producten en diensten die ze nodig hebben om zich als specialisten te kunnen profileren voor de consument met smaak. Dranken Pakket Expo 2018 vindt dit jaar plaats op 9 en 10 september in Expo Houten.

More than Drinks_Dranken Expo 2018_logo groot

Lees alles over de Dranken Pakket Expo in ons dossier.

Altijd op de hoogte blijven?