De deur niet uit? Doe online inspiratie op!

28 juli 2021 Stella van Ginkel

Er is veel veranderd de afgelopen anderhalf jaar. Een van de grootste veranderingen in het dagelijks leven was toch wel dat alles ineens online moest gebeuren. En ook al kan er nu langzaamaan weer meer, de wereld is nog niet de oude. Daarom komt More than Drinks met deze Online Inspiratiegids, vol met plekken om vanuit huis inspiratie op te doen. Ook leuk voor na de coronatijd! Met vandaag ondernemerschap en websites.

Ondernemerschap

De website De Ondernemer.nl is, zoals de naam al zegt, een site vol met nuttige tips en informatie voor ondernemers. Je vindt er het laatste nieuws, verschillende interessante blogs, tips over marketing en financiën, en nog veel meer.

De ondernemer_logo

ZakenVerhalen.nl verzamelt de verhalen van allerlei Nederlandse ondernemers, bedoeld om mkb’ers en zzp’ers te inspireren. Bijvoorbeeld het verhaal van Thijs Duindam, eigenaar van restaurant De Soester Duinen, over wat er allemaal mogelijk is in zijn bijzondere uitspanning. Maar ook verhalen van de eigenaar van een schoonmaakbedrijf, een socialmedia-trainer en een websitedeveloper zijn er te vinden. Als je je eigen verhaal wereldkundig wilt maken, dan kan dat – tegen een vergoeding - ook.

Zakenverhalen_logo

Websites

Misschien leuk om eens te proberen: zelf drank stoken! Op bijvoorbeeld Drankstoken.nl vind je diverse recepten en benodigdheden.

Op Speciaalbiertjesblog.nl vertelt Amanda alles over de smaak van verschillende speciaalbieren.

speciaalbiertjes blog_website

Meer fan van wijn? Zeeuws ‘wijnwuuf’ Amber is communicatieadviseur maar is ook dol op wijn. Haar passie deelt ze graag op de blog Wijnwuuf. Hier lees je recensies van wijn, vind je tips voor vakanties in wijngebieden, vertelt ze welke wijn bij welk gerecht past, en nog veel meer!

Blog Wijnwuuf_website

Cocktailrecepten.com is zoals de naam zegt een website vol cocktailrecepten, met zowel meer traditionele als verrassende combinaties. Ook handig: op deze site kun jij alle cocktailrecepten vinden door te filteren op ingrediënten, smaak, met een bepaald thema of een speciale gelegenheid.

cocktailrecepten_website

 

Altijd op de hoogte blijven?