De geschenk- en verpakkingsmaterialen van The Depot

The Depot_Dranken Expo 2015_LR (98 of 215) © Dranken Pakket Expo

Verpakkingsspecialist The Depot heeft een ruim assortiment van geschenken, verpakkingsmaterialen, wijndozen en cadeau-accessoires. De afnemers zijn voornamelijk wijnhandels, slijterijen en speciaalzaken. Op de Dranken Pakket Expo presenteert The Depot hun assortiment. Klanten van deze beurs krijgen een powerbank ter waarde van 35 euro bij aankoop vanaf 500 euro.

The Depot

Het assortiment van The Depot wordt regelmatig vernieuwd en volgt de hedendaagse trends. Het bedrijf staat bekend om de eigen ontwerpen en is Belgisch marktleider in kartonnen wijnverpakkingen. Ook geeft The Depot de mogelijkheid om de bestelling naar eigen wens en op een originele manier te personaliseren.

Dr More than Drinks_Dranken Expo 2018_logo groot anken Pakket Expo 2018

The Depot is een van de exposanten op de Dranken Pakket Expo 2018. Op deze beurs vinden drankendetailhandelaren alle producten en diensten die ze nodig hebben om zich als specialisten te kunnen profileren voor de consument met smaak. Dranken Pakket Expo 2018 vindt dit jaar plaats op 9 en 10 september in Expo Houten.

Lees alles over de Dranken Pakket Expo in ons dossier.

       
Lees ook
Organisatie Empack 2022 kijkt terug op geslaagde editie

Organisatie Empack 2022 kijkt terug op geslaagde editie

Ruim 250 exposanten presenteerden zich op Empack 2022 aan 5.500 bezoekers in Evenementenhal Gorinchem. De organisator Easyfairs noemt het een geslaagde editie. Netwerken was de hoofdmoot en de kennissessies werden goed bezocht.

Empack speelt in op behoefte van netwerken en flexwerken

Empack speelt in op behoefte van netwerken en flexwerken

De Verpakkingsbeurs Empack speelt in op de behoefte van netwerken en flexwerken. In Evenementenhal Gorinchem is een aparte ruimte ingericht waar bezoekers het beursbezoek kunnen combineren met een meeting of flexwerken.

Slimme verpakkingsoplossingen in Smart Packaging Gallery van Empack 2022

Slimme verpakkingsoplossingen in Smart Packaging Gallery van Empack 2022

In de Smart Packaging Gallery van Empack 2022 zien bezoekers de nieuwste slimme technieken, producten en machines. Empack 2022 vindt plaat op 5, 6 en 7 april 2022 in Evenementenhal Gorinchem.