De Grote Hamersma

8 juni 2020

Bijna 90 procent van alle wijn die consumenten thuis drinken, kopen ze in de supermarkt of bij een van de nationale slijterijketens. Maar welke moeten we nou hebben als we voor het schap staan? Al jaren is De Grote Hamersma de onafhankelijke wijngids die jaarlijks ruim 8000 wijnen beoordeelt. Speciaal voor deze editie van De Grote Hamersma werden uit het supermarkt- en slijterijaanbod de beste rode, witte, rosé- en mousserende wijnen geselecteerd.

Harold Hamersma schrijft sinds 2016 De Grote Hamersma met Esmee Langereis. Harold is wijnschrijver voor onder meer NRC Handelsblad, Het Parool en Plus Magazine. Hij schreef een aantal succesvolle boeken over wijn, waaronder Wijnreis door mijn lichaam.

Esmee Langereis is journalist en columnist. Onder het motto ‘life’s too short to drink vieze wijn’ lanceerde ze makemewine.nl – een site vol tips en tricks over wijn en andere vrolijke drankjes. Esmee is WSET advanced gediplomeerd. Begin 2019 werd ze genomineerd voor Wijnvrouw van het Jaar.

De Grote Hamersma van Harold Hamersma en Esmee Langereis is verkrijgbaar bij Bazarow, de online boekhandel die meer dan 1,5 miljoen titels binnen 24 uur kan leveren.

Dit artikel verscheen eerder op: Vismagazine

Altijd op de hoogte blijven?