De Kuyper en Beam Suntory gaan naar Duitsland

1 oktober 2019

Al jaren werken De Kuyper Royal Distillers en Beam Suntory samen op het gebied van wereldwijde distributie van hun gedistilleerde dranken. Dit gebeurde al in Nederland, Oostenrijk en de Verenigde Staten. Aan dat rijtje is nu dus Duitsland toegevoegd.

"De Kuyper-producten complementeren ons eigen portfolio met de eigen merken van Beam Suntory, zoals Jim Beam, Maker's Mark en Roku Gin. We kunnen nu complete en innovatieve cocktailoplossingen bieden aan onze Duitse klanten", zegt Nicole Ehlen, Managing Director Beam Suntory Germany.
Hieraan voegt Mark de Witte, CEO van De Kuyper, aan toe: "We willen ook van deze gelegenheid gebruik maken om BORCO en vooral de familie Matthiesen te bedanken voor onze langdurige en prettige samenwerking. BORCO heeft onze merken in Duitsland de afgelopen jaren helpen groeien middels uitstekende marktstrategieën en distributiekracht in de Duitse on- en off-trade. Het succes is mede dankzij hun inspanningen tot stand gekomen. We zijn dankbaar dat we in al die jaren meer dan alleen een partnership hebben opgebouwd."

Altijd op de hoogte blijven?