De Kuyper introduceert Fizzy Favourites

Fizzy Favourites_De Kuyper

In het jaar van het 325-jarig bestaan introduceert Koninklijke De Kuyper de Fizzy Favourites. Deze ready-to-drink cocktailmix met een laag alcoholpercentage is verkrijgbaar de smaken Fizzy Strawberry, Fizzy Passionfruit en Fizzy Watermelon. 

Mark de Witte, CEO van De Kuyper Royal Distillers: "Naast ons erfgoed, blijft innovatie cruciaal voor De Kuyper. Met vernieuwende cocktailconcepten zoals Fizzy Favourites willen wij het likeurassortiment toegankelijk en bereikbaar maken voor iedereen en elke gelegenheid. Fizzy Favourites is een reactie op groeiende consumenten- en globale trends zoals gemak, laag alcoholpercentage en fruitige spritz dranken van hoogwaardige kwaliteit."

Fizzy Favourites

De Fizzy Favourites zijn gebaseerd op drie van de meest populaire De Kuyper likeuren: De Kuyper Wild Strawberry, De Kuyper Passionfruit en De Kuyper Watermelon. Deze worden gemixt met bruisend water en een vleugje citrus. Met de Fizzy Favourites laat de distilleerder naar eigen zeggen zien dat "je met likeuren als basis, heel gemakkelijk kan inspelen op de huidige smaak trends en eigentijdse cocktailmixen kan maken."

De Kuyper

Koninklijke De Kuyper viert dit jaat het 325-jarig bestaan. De distilleerderij werd opgericht in 1695. Vandaag de dag zijn de likeuren verkrijgbaar in meer dan 100 landen en verkoopt jaarlijks meer dan 40 miljoen flessen verkocht per jaar.

Dossiers
Lees ook
De Kuyper verlengt samenwerking met Beam Suntory

De Kuyper verlengt samenwerking met Beam Suntory

Beam Suntory en Koninklijke De Kuyper gaan een nieuwe, exclusieve distributieovereenkomst voor de Nederlandse markt aan. De Kuyper verzorgt sinds 2018 de distributie van Beam Suntory’s portfolio. De komende jaren blijft het familiebedrijf uit Schiedam verantwoordelijk voor dit portfolio. Daarnaast breiden de partijen de huidige samenwerking verder uit.

Nieuwe likeur Villa Massa Amaretto

Nieuwe likeur Villa Massa Amaretto

Villa Massa brengt de nieuwe likeur Villa Massa Amaretto op de markt. De likeur wordt gemaakt van amandelen uit Sicilië en smaakt volgens de makers naar marsepein, met hints van vanille, kers en cacao. De likeur heeft een alcoholpercentage van 30 procent.

Cocktailshakers George Cocktails & Food trakteren andere branches op cocktails

Cocktailshakers George Cocktails & Food trakteren andere branches op cocktails

Vanwege de huidige coronamaatregelen zijn de deuren van George Cocktails & Food tijdelijk gesloten. Omdat de horeca niet de enige sector is die het zwaar heeft, trekken de cocktailshakers van de Rotterdamse cocktailbar met een tuktuk door het land om "de helden uit verschillende industrieën in de watten te leggen." Dat laat de bar weten in een persbericht.