De Kuyper introduceert Fizzy Favourites

9 november 2020

In het jaar van het 325-jarig bestaan introduceert Koninklijke De Kuyper de Fizzy Favourites. Deze ready-to-drink cocktailmix met een laag alcoholpercentage is verkrijgbaar de smaken Fizzy Strawberry, Fizzy Passionfruit en Fizzy Watermelon. 

Mark de Witte, CEO van De Kuyper Royal Distillers: "Naast ons erfgoed, blijft innovatie cruciaal voor De Kuyper. Met vernieuwende cocktailconcepten zoals Fizzy Favourites willen wij het likeurassortiment toegankelijk en bereikbaar maken voor iedereen en elke gelegenheid. Fizzy Favourites is een reactie op groeiende consumenten- en globale trends zoals gemak, laag alcoholpercentage en fruitige spritz dranken van hoogwaardige kwaliteit."

Fizzy Favourites

De Fizzy Favourites zijn gebaseerd op drie van de meest populaire De Kuyper likeuren: De Kuyper Wild Strawberry, De Kuyper Passionfruit en De Kuyper Watermelon. Deze worden gemixt met bruisend water en een vleugje citrus. Met de Fizzy Favourites laat de distilleerder naar eigen zeggen zien dat "je met likeuren als basis, heel gemakkelijk kan inspelen op de huidige smaak trends en eigentijdse cocktailmixen kan maken."

De Kuyper

Koninklijke De Kuyper viert dit jaat het 325-jarig bestaan. De distilleerderij werd opgericht in 1695. Vandaag de dag zijn de likeuren verkrijgbaar in meer dan 100 landen en verkoopt jaarlijks meer dan 40 miljoen flessen verkocht per jaar.

Altijd op de hoogte blijven?