De Kuyper introduceert nieuwe variant Oranjebitter

15 april 2021 Redactie BeverageNL

Op Koningsdag vindt voor de tweede keer de Nationale Toost plaats. Hoofdsponsor De Kuyper introduceert speciaal voor dit moment een nieuwe variant op de traditionele Oranjebitter, de Oranje Borrel. 

De Kuyper Oranje Borrel is geproduceerd in Nederland en gemaakt van 100 procent natuurlijke ingrediënten. De appeltjes van oranje-smaak is vertrouwd: licht bitter met tonen van citrusfruit: sinaasappel, pommeranz, en grapefruit. De licht-bittere smaak komt van gentiaan, rabarberwortel en bittere sinaasappel en heeft een zachte, zoete afdronk. Het drankje heeft een basis van 14,9 procent alcohol. Van zowel De Kuyper Oranje Borrel als Oranjebitter kunnen consumenten een Oranje Spritz maken.

Nationale Toost

Op 27 april vindt om 16.30 de Nationale Toost plaats. Iedereen kan meedoen en Omroep MAX zendt de toost live uit. De opbrengst van de Nationale Toost wordt volledig gedoneerd aan het Oranje Fonds. Dit fonds besteedt aandacht en geld aan de bestrijding van eenzaamheid onder ouderen. Bijdragen kan door bijvoorbeeld een borrel te doneren aan een ander, door ‘Oranje’ te sms’en naar 4333. Zo schenk je eenmalig € 2,50 aan het Oranje Fonds.

Koninklijke De Kuyper

De geschiedenis van Koninklijke De Kuyper gaat terug naar 1695. Toen startte Petrus De Kuyper het familiebedrijf. In 2020 vierde het bedrijf het 325-jarig jubileum en werd het predicaat koninklijk verlengd. Het bedrijf produceert premium distillaten, likeuren en spirits en is wereldmarktleider in cocktaillikeuren.

 

Altijd op de hoogte blijven?