De nieuwe wijnen van Wijnimport Jos Rijnaarts

23 augustus 2018

More than Drinks_Runner Duck Wijnimport Jos Rijnaarts is aanwezig op de Dranken Pakket Expo. In de stands zijn naast de grote merken met hun noviteiten en speciale acties, ook nieuwe wijnen te bewonderen, zoals de wijnen van Wijngoed Vergenoegd, Gemma Luna Pinot Grigio en de Pizza lovers.

Wijngoed Vergenoegd

Een groep van 1.000 Indische loopeenden houdt Wijngoed Vergenoegd in het Zuid-Afrikaanse Stellenbosch onkruid- en ongedierte vrij te houden. Door de inzet van deze eenden hoeft de wijnboer geen pesticiden te gebruiken. De eenden rennen dagelijks van en naar hun 'werk', wat een ware attractie is geworden. De eenden hebben inmiddels hun eigen wijn; de cuvée Runner Duck. Deze is verkrijgbaar in wit, rood en rosé.

Gemma Luna Pinot Grigio

"The Italian Luxury Collection” brengt met Gemma Luna Pinot Grigio een sierlijk gebogen fles in de opvallende Tiffany blauwe kleur. Deze worden in twee limited edition verpakkingen aangeboden;  een vintage geïnspireerde hoedendoos met zes flessen en een bijpassende geschenkkoker voor één fles, beide ook in de opvallende blauwe kleur.

Pizza Lovers wijnen

Uit de regio Venetië komen de Pizza Lovers wijnen. Deze wijn is licht, veelzijdig en ideaal voor een diner voor twee, aangezien de inhoud van 50 cl. goed is voor 4 glazen. De witte wijn vormt een goede combinatie met hartige taarten en quiche gerechten, groente tapas of pasta met tonijn. De rode wijn past goed bij zoetzure varkensstoofpot, Thaise kipcurry en pittige worst als chorizo of salami. Beide wijnen passen natuurlijk ook bij pizza

Dourthe

Dourthe uit Bordeaux is de nieuwe partner van Jos Rijnaarts. Dit is de eigenaar van klassieke Châteaux als Belgrave, La Garde, Le Boscq, Pey la Tour, Rahoul en Grand Barrail Lamarzelle Figeac.

Dr More than Drinks_Dranken Expo 2018_logo groot anken Pakket Expo 2018

Wijnimport Jos Rijnaarts is een van de exposanten op de Dranken Pakket Expo 2018. Op deze beurs vinden drankendetailhandelaren alle producten en diensten die ze nodig hebben om zich als specialisten te kunnen profileren voor de consument met smaak. Dranken Pakket Expo 2018 vindt dit jaar plaats op 9 en 10 september in Expo Houten.

Lees alles over de Dranken Pakket Expo in ons dossier.

Altijd op de hoogte blijven?