DelRey Distillery wint internationale prijzen

DelRey Distillery is nog maar drie jaar bezig en valt nu drie keer in de prijzen bij internationale drankcompetities in Londen pakken en in San Francisco ook nog één. Dit betekent een internationale erkenning voor DelRey Distillery.

In London, op de International Wine & Spirits Competition (IWSC) met meer dan 600 ginfabrikanten uit 90 landen, gooide DelRey Distillery twee keer hoge ogen op. Zo scoorde de DelRey Tangerine Saffron Gin 90 punten van de 100. De DelRey Hibiscus Gin viel met maar liefst 92 punten in de smaak.

Op de World Spirits Competition (WSC) in San Francisco - ook wel bekend als de Oscars van de wereldwijde drankwereld - liet de DelRey Smoked Gin zich door de vakjury smaken. Met 400 concurrerende gins behaalde ze de zilveren medaille.

Met deze drievoudige erkenning zetten René Kamphuis en Jasmine Taroporewalla hun DelRey Distillery internationaal stevig op de kaart. Inmiddels exporteren ze vanuit Hengelo DelRey gins en likeuren naar India. DelRey gins en likeuren gaan daarheen. Bovendien zijn exclusief voor een grote Indiase slijterij twee private label gins ontwikkeld: een Premium Pink Gin en een Premium Dry Gin.

Lees ook
2240 Social Club maakt spirits 'on demand'

2240 Social Club maakt spirits 'on demand'

Het Antwerpse bedrijf 2240 Social Club maakt artisanale Belgische likeuren en de prijswinnende rum World's End Rum. Het bedrijf is nu ook begonnen met het ontwikkelen en produceren van spirits 'on demand'.

Cane & Grain presenteert Death’s Door Gin

Cane & Grain presenteert Death’s Door Gin

Gin is populair. Omdat de markt steeds meer verzadigd raakt, is het belangrijk om je als ginmerk te onderscheiden. Cane & Grain springt hier op en en heeft de Amerikaanse ambachtelijke gin, Death’s Door Gin, opgenomen in het assortiment.

Biologische low-alcohol gin Glüx

Biologische low-alcohol gin Glüx

In 2020 introduceerde distilleria Walcher Glüx bio punch. Een biologische low-alcohol gin-based punch met de smaak van citrus, zomerfruit en gember. Vanwege het succes van dit drankje, komt Walcher nu met een nieuwe variant, Glüx bio Summer Edition.