DelRey Distillery wint internationale prijzen

14 januari 2022 Lauren Scheurwater

DelRey Distillery is nog maar drie jaar bezig en valt nu drie keer in de prijzen bij internationale drankcompetities in Londen pakken en in San Francisco ook nog één. Dit betekent een internationale erkenning voor DelRey Distillery.

In London, op de International Wine & Spirits Competition (IWSC) met meer dan 600 ginfabrikanten uit 90 landen, gooide DelRey Distillery twee keer hoge ogen op. Zo scoorde de DelRey Tangerine Saffron Gin 90 punten van de 100. De DelRey Hibiscus Gin viel met maar liefst 92 punten in de smaak.

Op de World Spirits Competition (WSC) in San Francisco - ook wel bekend als de Oscars van de wereldwijde drankwereld - liet de DelRey Smoked Gin zich door de vakjury smaken. Met 400 concurrerende gins behaalde ze de zilveren medaille.

Met deze drievoudige erkenning zetten René Kamphuis en Jasmine Taroporewalla hun DelRey Distillery internationaal stevig op de kaart. Inmiddels exporteren ze vanuit Hengelo DelRey gins en likeuren naar India. DelRey gins en likeuren gaan daarheen. Bovendien zijn exclusief voor een grote Indiase slijterij twee private label gins ontwikkeld: een Premium Pink Gin en een Premium Dry Gin.

Altijd op de hoogte blijven?