Diageo introduceert Captain Morgan Tiki

Captain Morgan Tiki

 

Diageo lanceert de nieuwe tropische rum Captain Morgan Tiki. De rum is geïnspireerd door de exotische eilanden in de Grote Oceaan met de smaken van sappige mango en rijpe ananas. De drank is vanaf half april verkrijgbaar.

Tiki’s zijn uit hout of steen gesneden beelden die oorspronkelijk gemaakt werden in Polynesië, een eilandengroep die zich bevindt in de Grote Oceaan. Niet alleen de tropische smaken van dit gebied komen terug in de nieuwe variant van Captain Morgan, ook de Tiki’s komen terug. Namelijk in het aangepaste ontwerp van de klassieke fles. Op de nieuwe variant is aan de onderkant een figuur te zien, dat geïnspireerd is op de Tiki’s. 

Met Captain Morgan Tiki kun je volgens de makers makkelijk een zomers drankje maken. De rum is gewoon te serveren met limonade en ijs. Vul een glas met ijsblokjes of crushed ice en schenk hier 25ml van de drank overheen. Maak het vervolgens af met je favoriete limonade. Captain Morgan Tiki heeft een alcoholpercentage van 25%, en een Captain Morgan Tiki met limonade bevat 0.6 alcohol eenheden.

Captain Morgan wordt geproduceerd door Diageo en is 's werelds nummer 2 rum-merk. Diageo is een wereldleider op het gebied van alcoholische dranken met een collectie van merken zoals Johnnie Walker, Crown Royal, J&B, Buchanan's en Windsor whisky's, Smirnoff en Cîroc en Ketel One wodka's, Baileys, Don Julio, Tanqueray en Guinness. Diageo-producten worden verkocht in meer dan 180 landen over de hele wereld.

Dossiers
Lees ook
Quality Spirits biedt met Ron Abuelo Single Estate Rum voor elke beurs

Quality Spirits biedt met Ron Abuelo Single Estate Rum voor elke beurs

Wordt dit het jaar van de vaccinaties en dan weer terug naar 'normaal'? Sommige analisten verwachten een inhaalslag voor de horeca, reis-, en cultuursector, zodra het weer kan en mag. Tot die tijd en bij eventuele volgende lockdowns verwacht rumimporteur Quality Spirits, dat mensen bij behoud van inkomen vooral op andere manieren zullen blijven genieten.

Bacardi introduceert limited edition Vinyl Console

Bacardi introduceert limited edition Vinyl Console

Het bekende rummerk Bacardi lanceert een limited edition Vinyl Console. Deze cocktail- en muziekmixbar is gemaakt van originele rumvaten van de Bacardi distilleerderij in Puerto Rico.

Bacardi maakt remake van wereldhit 'Conga'

Bacardi maakt remake van wereldhit 'Conga'

Bacardi gaat een remake maken van 'Conga'. Als onderdeel van de campagne ‘Conga feat. You' krijgen fans van het bekende rummerk de kans om mee te doen in de officiële videoclip van deze nieuwe versie.