Diesel ontwerpt fles Disaronno

Disaronno wears Diesel

Het Italiaanse kledingmerk Diesel ontwerpt dit jaar de Limited Edition flessen van Disaronno-likeur. Dit gebeurt onder de noemer ‘Disaronno Wears Diesel’. Het is de zevende keer dat Disaronno in samenwerking met een groot Italiaans modemerk een aantal van deze bijzondere flessen uitbrengt.

De Limited Edition fles is onderdeel van het zogenaamde ‘Disaronno Icon Project’. Ieder jaar voorziet een beroemd Italiaans modemerk de bekende hoekige fles van een speciale buitenkant. Bekende merken als Trussardi, Versace en Cavalli gingen Diesel voor, 

De ‘Disaronno wears Diesel’ is 'gekleed' in een blauw camouflage-patroon. Natuurlijk in denim, het textiel waar Diesel wereldberoemd mee is geworden. Naast de ‘grote’ Limited Edition Disaronno fles zijn er ook twee prachtige sets Disaronno Wears Diesel miniatuurverpakkingen verkrijgbaar, verpakt per drie stuks, in zes verschillende denimtinten.

“Het ontwerp geeft onze fles met zijn onmiskenbare vorm, een extra karaktervolle uitstraling”, zegt Augusto Reina, CEO van de Illva Saronno Holding. “Het is een perfecte mix van Italiaanse stijl en moderniteit die de gedeelde passie van onze merken weerspiegelt. We zijn allebei wereldberoemde, in Italië gevestigde bedrijven met een sterke focus op creativiteit en originaliteit.”

Sinds de oprichting in 1978 is Diesel geëvolueerd van een pionier in denim tot een internationaal lifestylebedrijf met naast een uitgebreide collectie jeans, ook accessoires en andere kleding. Diesel is graag in de voorhoede, niet alleen op gebied van mode en design maar ook als het gaat om sociale initiatieven en innovatief denken.

 

Met een deel van de verkopen van deze zevende editie van het Icon Project ondersteunt Disaronno de OTB Foundation, de filantropische tak van Diesel. Deze stichting ondersteunt talloze sociale initiatieven die allemaal op drie principes zijn gericht: duurzaamheid, innovatie en directe sociale impact. Het motto van de stichting is 'Moedige acties voor een betere wereld'. 

Dit jaar is er ook weer een speciale cocktail ontwikkeld. Voor liefhebbers die deze Disaronno Wears Diesel cocktail willen proberen: meng in een groot glas 50 ml Disaronno, 20 ml Jamaica Rum overproof, 30 ml limoensap, 20 ml passievruchtsiroop, 8 muntblaadjes en wat crushed ice. Garneer de cocktail met wat extra munt en frambozen.

 

Dossiers
Lees ook
Cavalli ontwerpt fles voor Disaronno

Cavalli ontwerpt fles voor Disaronno

Disaronno laat beroemd modemerk Roberto Cavalli ‘limited edition’-flessen ontwerpen De opbrengst van deze jaarlijkse samenwerking met een modemerk komt ten goede aan het ontwikkelingsproject Fashion 4 Development. Disaronno, ’s werelds favoriete Italiaanse likeur, krijgt voor de feestdagen tijdelijk een unieke nieuwe look die ontworpen is door Roberto...