Disaronno International wordt distributeur Tito's Handmade Vodka

Tito's Vodka

Tito's Handmade Vodka is binnenkort verkrijgbaar in Nederland en Australië. Fifth Generation, de producent van de vodka sloot hiervoor twee nieuwe distributieovereenkomsten af. In Nederland gaat Disaronno International de distributie verzorgen. In Australië is dit Iconio Beverages.

“We zijn erg trots op de nieuwe samenwerking met Tito's Handmade Vodka", zegt Bert de Winter, Executive Director van Disaronno International. "Met dit merk versterken wij ons huidige portfolio van wereldwijde merken." Het in Amsterdam gevestigde Disaronno International is een divisie van de Italiaanse multinational Illva Saronno. In het portfolio zitten onder andere Quintessential Brands, Heaven Hill, Finest Call-producten, Disaronno en andere populaire dranken zoals Tia Maria, Zucca, Aurum, Isolabella Sambuca en Limoncello.

In Australië wordt Iconic Beverages, gevestigd in Brisbane, het bedrijf dat het merk vanaf 1 juli 2020 in Australië gaat vertegenwoordigen. Het portfolio omvat Balcones Distilling, RittenHouse Rye Whiskey, Kinahan's Irish Whiskey, Quick Brown Fox Coffee Likeur en Larrikin Gin uit Australië. 

"Beide nieuwe distributeurs zijn geselecteerd vanwege hun ondernemersgeest, diepgaande kennis van respectieve markten en sterke focus op brandbuilding", zegt John McDonnell, algemeen directeur van Tito’s. "Wij kijken ernaar uit om met Iconic Beverages en Disaronno International  samen te werken, om meer mensen kennis te laten maken met America's Original Craft Vodka."

 

Dossiers
Lees ook
Prijzen voor Weedka bij Vodka Masters in Londen

Prijzen voor Weedka bij Vodka Masters in Londen

De vodka van Weedka is in de prijzen gevallen tijdens de Vodka Masters 2020 in Londen. Van de 83 inzendingen ontving Weedka een gouden medaille in de categorie Premium Vodka en kreeg de prestigieuze Master Medal in de categorie flavoured Vodka. In 2019 won Weedka ook al twee gouden medailles tijdens de Vodka Masters.

Nieuwe likeur Disaronno Velvet

Nieuwe likeur Disaronno Velvet

Disaronno International B.V brengt een nieuwe likeur op de markt, Disaronno Velvet. Deze cream likeur heeft een zachte zoete smaak en zit in een witte uitvoering van de bekende Disaronno fles.

Wasabi Vodka en Sea Arch non-alcoholische gin winnen Gouden Tavola

Wasabi Vodka en Sea Arch non-alcoholische gin winnen Gouden Tavola

Wasabi Vodka en Sea Arch non-alcoholische gin hebben een Gouden Tavola gewonnen. Deze prijzen worden elke twee jaar uitgereikt de meest opmerkelijke culinaire vernieuwingen voorafgaand aan de vakbeurs Tavola in het Belgische Kortrijk.