Dommelsche Bierbrouwerij viert 275-jarig jubileum

25 oktober 2019

De Dommelsche Bierbrouwerij bestaat 275 jaar. Om dit te vieren krijgen Dommelsch fans een rondje. Op 30 oktober kunnen deze fans (alleen 18+) van 15.00 tot 18.00 een gratis sixpack Dommelsch 0.0% bij de brouwerij ophalen, om thuis van te genieten.

Met de actie wil de brouwerij alle fans, met name de inwoners uit de regio Valkenswaard, bedanken die het merk Dommelsch en de brouwerij al vele jaren een warm hart toedragen. De brouwerij roept inwoners uit de regio Valkenswaard op om zo veel mogelijk op de fiets te komen, vanwege beperkte parkeergelegenheid.

Dommelsch is in heel Nederland een geliefd kwaliteitsbier met sterke roots in de regio Valkenswaard. Sinds 2018 is het merk verkrijgbaar in een nieuw jasje en in een 0.0% variant. Met de nieuwe uitstraling wil de brouwerij zich profileren als een goed, betrouwbaar en betaalbaar alternatief in een steeds complexere wereld van (speciaal)bieren. De nieuwe uitstraling is gericht op de bierliefhebber die houdt van eerlijk en goed pils

In de nieuwe uitstraling staat de Dommel centraal, als eerbetoon aan de inwoners langs de Dommel. Zij dragen de brouwerij – de oudste nog werkende van Nederland volgens NederlandseBiercultuur.nl – al 275 jaar een warm hart toe. Met 190 werknemers is de Dommelsche bierbrouwerij een van de belangrijkste werkgevers van de Gemeente Valkenswaard. En ook in de toekomst wil de Dommelsche bierbrouwerij haar economische en sociale rol in de gemeente en regio blijven vervullen.

Altijd op de hoogte blijven?