Dutch Craft Beer Conference 2022

Bier_unsplash

Foto: Unsplash

Craft organiseert op 10 mei de Dutch Craft Beer Conference 2022. Het thema van deze zesde editie is ‘Good to great’. Hoe transformeer je van een goede naar een geweldige brouwerij(-huurder)?

Hoe kun je met jouw team de beste brouwerij worden? Die vraag staat centraal tijdens de Dutch Craft Beer Conference 2022. Het programma biedt een variatie aan sprekers, onderwerpen en netwerkmogelijkheden. Zo zijn er verschillende presentaties rondom onderwerpen als ondernemen, duurzaamheid en brouwen.

Naast de conferentie is er ook een informatiemarkt. Hier presenteren toeleveranciers van diensten en producten presenteren zich aan bezoekers. beantwoorden vragen en hebben beursaanbiedingen.

Sociaal programma op 9 mei

Voorafgaand aan de conferentie is er in de middag en avond voor de conferentie een sociaal programma. Deze bestaat uit een bierproeverij en rondleiding bij brouwerij De Leckere in Utrecht, een stadswandeling langs de grachten en Middeleeuwse brouwerijen onder leiding van een gids en een bier-spijs diner bij Taplokaal Gist.

Craft

Alle informatie over deze conferentie is te vinden op de website van Craft, de branchevereniging van onafhankelijke Nederlandse brouwers. De vereniging werd in 2003 opgericht onder de naam Klein Brouwerij Collectief (KBC). Deze naam wijzigde in 2016 gewijzigd in Craft. De vereniging heeft inmiddels meer dan 170 leden, en promoot en behartigt de belangen van deze leden richting markt, media en politiek.

Geen nieuws meer missen van More than Drinks? Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief en ontvang elke twee weken het laatste nieuws in je mail.

Inschrijven nieuwsbrief
Dossiers
Lees ook
AB InBev lanceert Corona Cero in Europa

AB InBev lanceert Corona Cero in Europa

Brouwerij AB InBev brengt een nieuw alcoholvrij bier op de Europese markt. Corona Cero is verkrijgbaar in België, Finland, Frankrijk, Denemarken, Duitsland, Nederland, Noorwegen, Polen, Zweden en het Verenigd Koninkrijk.

Bierbrouwerij AB InBev verduurzaamt met zonnepanelen

Bierbrouwerij AB InBev verduurzaamt met zonnepanelen

Bierbrouwerij AB InBev heeft een zonnepark met 434 zonnepanelen in gebruik genomen op het dak van de Horeca Technische Service in Gilze. De zonnepanelen zijn geplaatst door eigenaar Schroders Capital (namens Real Estate Gateway Fund) en levert 190.000 kWh per jaar.

Alcoholvrij craft bier op tap van Lowlander

Alcoholvrij craft bier op tap van Lowlander

Alcoholvrij bier is populair. Daarom lanceert botanisch brouwer Lowlander alcoholvrije craft bier voor op de tap. Twee van hun best verkopende non-alcoholische botanisch gebrouwen bieren zijn beschikbaar voor de tap: de 0.00% Wit en de 0.3% I.P.A..