Dutch Craft Beer Conference 2022

10 maart 2022 Redactie BeverageNL
Foto: Unsplash

Craft organiseert op 10 mei de Dutch Craft Beer Conference 2022. Het thema van deze zesde editie is ‘Good to great’. Hoe transformeer je van een goede naar een geweldige brouwerij(-huurder)?

Hoe kun je met jouw team de beste brouwerij worden? Die vraag staat centraal tijdens de Dutch Craft Beer Conference 2022. Het programma biedt een variatie aan sprekers, onderwerpen en netwerkmogelijkheden. Zo zijn er verschillende presentaties rondom onderwerpen als ondernemen, duurzaamheid en brouwen.

Naast de conferentie is er ook een informatiemarkt. Hier presenteren toeleveranciers van diensten en producten presenteren zich aan bezoekers. beantwoorden vragen en hebben beursaanbiedingen.

Sociaal programma op 9 mei

Voorafgaand aan de conferentie is er in de middag en avond voor de conferentie een sociaal programma. Deze bestaat uit een bierproeverij en rondleiding bij brouwerij De Leckere in Utrecht, een stadswandeling langs de grachten en Middeleeuwse brouwerijen onder leiding van een gids en een bier-spijs diner bij Taplokaal Gist.

Craft

Alle informatie over deze conferentie is te vinden op de website van Craft, de branchevereniging van onafhankelijke Nederlandse brouwers. De vereniging werd in 2003 opgericht onder de naam Klein Brouwerij Collectief (KBC). Deze naam wijzigde in 2016 gewijzigd in Craft. De vereniging heeft inmiddels meer dan 170 leden, en promoot en behartigt de belangen van deze leden richting markt, media en politiek.

Geen nieuws meer missen van More than Drinks? Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief en ontvang elke twee weken het laatste nieuws in je mail.

Inschrijven nieuwsbrief

Altijd op de hoogte blijven?