Flor del Vino presenteert kwaliteitswijnen uit Portugal

24 augustus 2018

More than drinks_Flor del vino Flor del Vino biedt een compleet assortiment Portugese wijnen en Port exclusief voor de vakhandel. Op de Dranken Pakket Expo 2018 presenteert deze wijnimporteur wijnen uit alle belangrijke Portugese wijnregio’s: Douro, Vinho Verde, Alentejo, Lisboa, Bairrada en Tejo. Daarnaast presenteert Flor del Vino ook de ambachtelijke Port van Quinta de Marrocos.

Prijswinnende wijnen

In het assortiment van Flor del Vino zitten de prijswinnende wijnen van Terra d’Alter uit de Alentejo. Deze wijn wordt gemaakt door Peter Bright, de enige ‘Portugese’ wijnmaker die ooit de titel Wine Maker of the Year van de International Wine Challenge in de wacht sleepte. De range loopt van opwekkende wijnen voor dagelijks gebruik tot icoonwijn Outeiro.

Nieuw van Terra zijn Impar en Sete Linhas. Impar is een blend van vier traditionele druivenrassen uit Alto Alentejo. Een wijn met complexiteit lengte. Sete Linhas is gemaakt van de bovenste zeven rijen Alicante Bouchet van de Boa Vista wijngaard. Een wijn met een indrukwekkende concentratie. Beide wijnen worden geleverd in een houten kist van 3 of 6 flessen.

Quinta de Marrocos

Van Quinta de Marrocos is 20 Year Old Tawny nieuw op de beurs. Een lang gerijpte Tawny met een bijzondere balans en lengte. Op traditionele en kleinschalige wijze gemaakt door de familie Sequeira op Quinta de Marrocos.

Flor del Vino

De wijnimporteur Flor del Vino is gespecialiseerd in Portugese wijnen. Loek Kampinga, vinoloog van de wijnacademie en ‘Formador Homologado del Vinos de Jerez’ (Sherry Educator), richtte het bedrijf in 2006 op.

Dr More than Drinks_Dranken Expo 2018_logo groot anken Pakket Expo 2018

Flor del Vino is een van de exposanten op de Dranken Pakket Expo 2018. Op deze beurs vinden drankendetailhandelaren alle producten en diensten die ze nodig hebben om zich als specialisten te kunnen profileren voor de consument met smaak. Dranken Pakket Expo 2018 vindt dit jaar plaats op 9 en 10 september in Expo Houten.

Lees alles over de Dranken Pakket Expo in ons dossier.

Altijd op de hoogte blijven?