FoodPersonality mediapartner van More than Drinks Inspiration! 2020

3 december 2019

FoodPersonality is mediapartner van de nieuwe vakbeurs More than Drinks Inspiration! 2020 geworden. Lezers en klanten van dit blad voor de supermarktsector worden in de maanden voorafgaand aan de beurs geattendeerd op het event door middel van advertenties in het tijdschrift, de nieuwsbrief en de website.

FoodPersonality is het platform van en voor mensen die in de supermarktsector werken of er als leverancier van goederen en/of diensten aan verbonden zijn. De berichtgeving en achtergronden van het blad zijn vooral bestemd voor directies, managers en andere besluitgerechtigden bij supermarktbedrijven, en voor ondernemers en leidinggevende managers van supermarktvestigingspunten.
FoodPersonality werkt intensief samen met Alea Publishers, de uitgever van More than Drinks! op gebieden als marketing, sales en beursondersteuning.

FoodPersonality is met een stand aanwezig op More than Drinks Inspiration! 2020. 

More than Drinks Inspiration! wordt het nieuwe vakevenement voor de gehele drankenbranche. Van leveranciers tot slijters tot groothandel en retail. Alea Publishers en de redactie van vakblad More than Drinks! bedachten een nieuw concept voor deze beurs met als doel de hele branche op de hoogte te brengen van de actuele stand van zaken in de drankenretail. Natuurlijk is er een uitgebreide beursvloer waar klanten en aanbieders elkaar kunnen treffen. Maar de beurs onderscheidt zich door korte, dynamische, informatieve en inspirerende seminars en workshops.

Altijd op de hoogte blijven?