Gastvrij Rotterdam groter dan ooit

13 september 2018

600x400 De zesde editie van horecavakbeurs Gastvrij Rotterdam vindt plaats van maandag 17 t/m 19 september 2018 in Rotterdam Ahoy. Vanzelfsprekend wordt alles in het werk gesteld om afgelopen recordeditie te overtreffen. De beurs inspireert, informeert en verbindt hospitality professionals. Naar verwachting zullen ruim 450 exposanten meer dan 13.000 ondernemers en managers uit de horeca verwelkomen op hun stand.

Door de enorme hoeveelheid inschrijvingen van exposanten, is er besloten een extra hal in gebruik te nemen. Het toonaangevende horecaplatform biedt dit jaar dus een nog completer aanbod culinaire hoogstandjes, innovatieve producten en oplossingen voor food en non-food in de horeca.

Bezoekers kunnen deelnemen aan en genieten van een veelvoud aan workshops, demonstraties, masterclasses, wedstrijden en proeverijen met sterrenchefs, meesterkoks, Masters of Wine en topgastronomen. Ook de diverse thema paviljoens zijn een bezoekje waard.

WedstrijdArena

In de WedstrijdArena zal gestreden worden om Het Glazen Kalf, Young Chef Award en de PalingbokAal 2018. Daarnaast zijn er op de beursvloer nog tal van andere wedstrijden zoals, Gaia Green Awards, Best Barista wedstrijden, Streetfood Competition en de uitreiking van de AD Gouden Pollepels.

KookPodium

Ook dit jaar kunnen bezoekers weer genieten van topkoks en creatieve culinaire presentaties op het KookPodium. Alle onderdelen zijn weer van een hoog gastronomisch niveau. Onder andere Belgische sterrenchef Sam van Landeghem en Benoît Neusy geven straks acte de présence op het KookPodium. Ook kunnen bezoekers rekenen op demonstraties van Rational, Nice to Meat, Rungis en Schmidt Zeevis. De presentatie is, zoals op voorgaande edities, weer in handen van Ramona van Zweden.

Daarnaast kunnen bezoekers van Gastvrij Rotterdam zich in 'The Green House Pop-up Restaurant’ laten inspireren door verschillende duurzame en circulaire toepassingen uit The Green House; de urban farm, koken zonder stekkers, meubels gemaakt van gerecyclede materialen, de duurzame wijnen van LFE, samenwerking met lokale leveranciers en The Colour Kitchen, waardoor mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt weer helemaal meetellen.

Bent u een horecaprofessional met liefde voor het vak en passie voor uw gasten? Dan mag u dit gastronomische platform niet missen!

Als lezer van More than Drinks! heeft u gratis toegang tot de beurs. Registreer nu voor uw gratis bezoek.

Altijd op de hoogte blijven?