Graduation Star van Huizon

16 augustus 2018

Jaarlijks behalen meer dan 400.000 mensen een schooldiploma of certificaat. Huizon brengt speciaal voor deze doelgroep de Graduation Star op de markt. Deze mousserende wijn zit in een luxe designfles met het uiterlijk van een afgestudeerde. Bovenop op de fles prijkt een afstudeerhoedje met een kwastje. De fles met de afstudeerhoed, ook wel graduationhat genoemd, is tevens het handelsmerk van Huizon.

Graduation Star

Een diploma behalen is een mijlpaal in het leven. Daar hoort een cadeau bij en daar wordt met familie en vrienden op geproost. De afstudeerfles voorziet in beide behoeften. Graduation Star wordt speciaal voor Huizon geproduceerd en gebotteld in de wijnregio La Mancha in Spanje. Het gebied is gelegen op 800 meter boven zeeniveau, heeft een kalkrijke bodem en een speciaal klimaat dat zeer geschikt is voor de de productie van kwaliteitswijnen. Graduation Star is leverbaar in zowel een alcoholhoudende als in een alcoholvrije variant.

Dranken Pakket Expo 2018

More than Drinks_Dranken Expo 2018_logo Huizon is een van de exposanten op de Dranken Pakket Expo 2018. Op deze beurs vinden drankendetailhandelaren alle producten en diensten die ze nodig hebben om zich als specialisten te kunnen profileren voor de consument met smaak. Dranken Pakket Expo 2018 vindt dit jaar plaats op 9 en 10 september in Expo Houten.

Lees alles over de Dranken Pakket Expo in ons dossier.

 

Altijd op de hoogte blijven?