Hollands Nat zet Nederlands gedistilleerd weer op de kaart

21 augustus 2018
  • More than Drinks_Hollands Nat © Hollands Nat © Hollands Nat
  • Hollands Nat is een samenwerking van zes jonge onafhankelijke Nederlandse drankmerken. Elk met een eigen verhaal en een onderscheidend product. Tegelijkertijd hebben ze ook veel met elkaar gemeen. En dus besloten ze onlangs de handen ineen te slaan om zich zo samen de wereld te veroveren. Hollands Nat bestaat uit Kever Genever, Hermit Gin, Vørding’s
  • Gin, Bello Limoncello, Willem’s Wermoed en OYESTER44

Craft spirits

Gin, vodka, vermouth, limoncello, jenever, het zijn stoere producten. Kleinschalig geproduceerd, super lokaal, een mooi verhaal en gemaakt met veel aandacht voor kwaliteit. Craft spirits noemen ze het. Evenals craft beer is craft spirits aan een enorme opmars bezig. Het publiek waardeert de kwaliteit, maar ook het verhaal dat erbij hoort.

Hollands Nat

De ondernemers van Hollands Nat zijn van de generatie van het delen. En zo staan ze ook in de samenwerking. Informatie en kennis worden gedeeld. Samen sta je sterker. Door te denken vanuit een categorie en niet vanuit enkel en alleen het eigen merk worden resultaten behaald die voor elk van de merken op zich onbereikbaar zouden zijn.

Samen kan op deze manier een vuist worden gemaakt. En dat is belangrijk in een markt die door de grote spelers bewust dicht wordt gehouden. De ontwikkeling van Hollands Nat wordt dan ook met veel belangstelling gevolgd. De manier van werken vanuit het collectief kan wel eens dé oplossing zijn voor kleinere drankmerken om zich te kunnen meten in de strijd met de ‘grote jongens’. Bovendien waarderen ondernemers kleine, oerhollandse merken met een écht gezicht en hoge kwaliteit steeds beter en ook klanten vragen erom.

Dr More than Drinks_Dranken Expo 2018_logo groot anken Pakket Expo 2018

Hollands Nat is een van de exposanten op de Dranken Pakket Expo 2018. Op deze beurs vinden drankendetailhandelaren alle producten en diensten die ze nodig hebben om zich als specialisten te kunnen profileren voor de consument met smaak. Dranken Pakket Expo 2018 vindt dit jaar plaats op 9 en 10 september in Expo Houten.

Lees alles over de Dranken Pakket Expo in ons dossier.

Altijd op de hoogte blijven?