Horecava en HorecaNetwerk.nl lanceren nieuw online platform

                                                  Foto: Luuk Scholte en Mehmet Eser (Horecava)

Uit onderzoek van de Horecava blijkt dat de bezoekers van de beurs grote behoefte hebben aan informatie. Zoals informatie over leveranciers en producten, trends en ontwikkelingen, maar ook tips en kennis om de bedrijfsvoering te verbeteren. Daarom lanceert de vakbeurs samen met Horecanetwerk een nieuw online platform. De introductie vindt plaats in het eerste kwartaal van 2020.

Het platform verbindt het hele jaar de vraag en aanbod binnen de foodservicebranche. Verschillende disciplines komen hier samen, zoals actueel nieuws over buitenshuis eten, slapen en drinken. De bezoekers kunnen informatie krijgen.Verder is het mogelijk voor leveranciers om eigen content op het platform te plaatsen en kunnen bezoekers direct contact met hen opnemen.  

De Horecava is de grootste vakbeurs voor de horeca in Nederland. Vier dagen lang presenteren verschillende foodservicepartijen innovatieve startups en interessante sprekers zich aan de bezoekers van de beurs.

Horecanetwerk.nl is een online vertegenwoordiger en online horecabeurs, waarbij vooral de focus op vernieuwing ligt.

Lees ook
De Horecava Innovation Award 2020

De Horecava Innovation Award 2020

De Horecava Innovation Award is de jaarprijs voor de beste innovaties in de Nederlandse foodbranche. Uit ruim 170 inzendingen maakte een onafhankelijke jury een selectie waarna er zestien genomineerden in vier categorieën overbleven. Op de openingsdag van de 64ste Horecava, maandag 13 januari 2020 in RAI Amsterdam, wordt de Horecava Innovation Award...

Wijnexperts Lars Daniëls en Birthe van Meegeren op BBB Maastricht

Wijnexperts Lars Daniëls en Birthe van Meegeren op BBB Maastricht

Wijnexperts Lars Daniëls en Birthe van Meegeren zijn aanwezig op BBB Maastricht. Van 7 tot en met 9 oktober staan zij op Folie Culinaire, het exclusieve onderdeel binnen de horecabeurs. Daniëls is gastheer in de Wine Tasting Area en Van Meegeren verzorgt de wijnen in het Gault&Millau Theater.

Horecavakbeurs Gastvrij Rotterdam 2019

Horecavakbeurs Gastvrij Rotterdam 2019

Rotterdam Ahoy staat van 23 tot en met 25 september in het teken van Gastvrij Rotterdam. Deze vakbeurs voor de horeca biedt naast de exposanten diverse workshops, demonstraties, masterclasses, wedstrijden en proeverijen met sterrenchefs, meesterkoks, Masters of Wine en topgastronomen.