Horecavakbeurs Horecava 2021 volledig online

10 november 2020 Horecava

Horecava, jaarlijks in januari in RAI Amsterdam en de grootste horecavakbeurs van Nederland, wordt als gevolg van de coronacrisis volledig online georganiseerd. Het online evenement wordt gehouden op maandag 1 februari 2021.

Dit heeft de beursorganisatie donderdag bekend gemaakt. “Hoe graag we ook iedereen uit de horecabranche fysiek willen verbinden, dit is niet langer het moment om dit op deze wijze te doen”, zegt Carlijn Groen van Horecava. “We gaan er alles aan doen om de branche virtueel een hart onder de riem te steken met een bruisend online programma.” Horecaondernemers hebben het zwaar. Horecava wil hen ondersteunen met het vinden van zakelijk perspectief. Het virtuele concept is een mix van het uitwisselen van kennis en ervaringen met beleving en entertainment. Talkshows worden online gehouden over onderwerpen als big data, voedselverspilling en personeel. Paneldiscussies over nieuwe verdienmodellen bieden ideeën voor de toekomst.

Alleen virtueel

“Een maand geleden, met de aankondiging van Horecava Limited, waren we nog vol goede hoop dat de omstandigheden rondom corona zouden verbeteren”, aldus Groen. “Helaas is het tegendeel waar. Met pijn in ons hart hebben we in goed overleg met de autoriteiten, de beslissing genomen om Horecava Limited alleen virtueel door te zetten. We gaan er een online event van maken wat net zo gaat verrassen als de fysieke Horecava.” Professionals uit de wereld van eten en drinken hebben op uitnodiging gratis toegang tot het virtuele event.

Dit artikel verscheen eerder op: Bakkers in bedrijf

Altijd op de hoogte blijven?