Houwers Groep organiseert live Q&A's op Facebook

Q&A Houwersgroep

Hoe kun je er voor zorgen dat jouw omgeving zo coronaproof mogelijk is? Veel ondernemers hebben vragen over voedselveiligheid en hygiëne in deze tijd. Daarom organiseert Houwers Groep tot de bouwvak elke vrijdag een live Q&A op Facebook. Hier beantwoorden inspecteurs Jacco en Silvio alle vragen.

De eerstvolgende Q&A staat gepland voor vrijdag 19 juni om 10.00 uur en wordt verzorgd door Silvio. Het thema is desfectiemiddelen. De Q&A is vrij toegankelijk op Facebook en duurt ongeveer een half uurtje. Iedereen kan zijn vragen stellen. Dat kan vooraf in een privébericht naar de Houwers Groep of onder ger kopje discussie van het event. En natuurlijk live tijdens de sessie.

Houwers Groep organiseert de live Q&A's omdat het inspectiebedrijf merkt dat er in deze coronatijd veel vragen binnenkomen op het gebied van hygiëne en voedselveiligheid, maar ook coronagerelateerde vragen. Op deze manier, via live sessies op Facebook, worden deze vragen op een toegankelijke manier behandeld. De Q&A's zijn voor iedereen toegankelijk: voor ondernemers, medewerkers en consumenten.

De vorige Q&A vond plaats op 12 juni en had als thema BBQ. Hierbij ging inspecteur Jacco in op onder andere kruisbesmetting en voedselvergiftiging door rauw vlees. Je kunt deze Q&A terugkijken op de Facebookpagina van Houwers Groep of lees het verslag op de website.

Lees ook
Protocol voor de anderhalvemeter samenleving

Protocol voor de anderhalvemeter samenleving

De SlijtersUnie adviseert leden om het door Vereniging Drankenhandel Nederland (VDN) opgemaakte protocol te volgen:

Easyfairs: Bezoekers spreken vertrouwen uit in Empack Utrecht 2020

Easyfairs: Bezoekers spreken vertrouwen uit in Empack Utrecht 2020

Beursorganisator Easyfairs is klaar voor de organisatie van Empack Utrecht 2020. De vakbeurs voor de verpakkingsindustrie stond in eerste instantie gepland in maart, maar is vanwege het coronavirus verplaatst naar 15, 16 en 17 september 2020. Inmiddels heeft Easyfairs alle denkbare protocollen klaarstaan om verpakkingsprofessionals op een veilige en...

Detailhandel Nederland onderzoekt naleving coronaprotocollen

Detailhandel Nederland onderzoekt naleving coronaprotocollen

Nu de coronamaatregelen wordt het weer drukker in Nederland. Het devies is niet langer blijf thuis, maar vermijd drukte. En dat merk je op straat en in de winkels. Detailhandel Nederland heeft daarom de handreiking ‘Verantwoord bezoek winkelgebieden’ opgesteld. Daarnaast loopt er een onderzoek of dit protocol en het protocol Verantwoord winkelen nog...